نوشته شده توسط : edbazar

علم و تکنولوژی دائما در حال پیشرفت هستند و با این پیشرفت، محصولات قدیمی کم کم جایگاه خود را از دست خواهند داد. اما این همه چیز نیست؛ چرا که همواره کاربران بسیاری هستند که نیازهای محدودی دارند و نیازی به تهیه یک محصول گران قیمت و همسو با پیشرفت تکنولوژی نخواهند داشت. همین موضوع دلیلی بر رونق گرفتن بازار میان رده‌هاست. در کشور ما نیز، که متاسفانه اینترنت از کیفیت بالایی برخوردار نیست؛ روترهای خانگی و میان رده از فروش مناسبی برخوردار هستند. روتر TP-LINK TL-WR840N را می‌توان یکی از محبوب ترین روترهای موجود در بازار ایران دانست که در خانه بسیاری از کابران اینترنت خانگی مشاهده می‌شود. پشتیبانی از فرکانس کاری 2.4 GHz در کنار 4 پورت Lan و توانایی انتشار اینترنت بی‌سیم (WiFi) از جمله عواملیست که سبب شده تا خرید روتر TPLINK TL-WR840N 300Mbps انتخابی بهینه برای کاربران عادی باشد. اگر تصمیم به ایجاد یک شبکه مستقل گرفته‌اید و یا به دنبال یک ارتباط اینترنتی پایدار هستید؛ در ادامه با نقد و بررسی روتر تی پی لینک TL-WR840N با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

نقد و بررسی روتر TP-LINK TL-WR840N : معرفی اجمالی

 

نقد و بررسی مودم TP-LINK TL-WR840N

 

روتر‌های TP-Link از محبوب ترین محصولات شبکه در ایران می‌باشد. این کمپانی در سال 1996 پایه گذاری شد و پس از گذشت کمتر از 25 سال توانست به سومین برند برتر تولیدکننده تجهیزات شبکه تبدیل شود. روتر TP-LINK TL-WR840N، یک روتر میان‌رده و اقتصادیست که برای انتشار اینترنت بر بستر شبکه (Local) و همینطور انتشار بی‌سیم (Wireless) طراحی شده است. این محصول تی پی لینک به 4 پورت Lan مجهز شده و از دو آنتن خارجی بهره می‌برد. روتر TP-LINK TL-WR840N به واسطه برخورداری از دو آنتن خارجی، از کیفیت انتشار اینترنت بالایی برخوردار است و اینترنت وایرلس پایداری را برای کاربران فراهم خواهد آورد. روتر تی پی لینک TP-LINK TL-WR840N از تمامی سیستم‌ عامل‌های مختلف پشتیبانی می‌کند و از طریق هر دستگاهی به منو بایوس (BIOS) این روتر دسترسی خواهید داشت.

 

نقد و بررسی روتر TP-LINK TL-WR840N : طراحی ظاهری

 

نقد و بررسی مودم TP-LINK TL-WR840N

 

طراحی زیبا و ترکیب رنگ نقره‌ای و سفید، سبب می‌شود تا در نگاه اول روتر TP-LINK TL-WR840N به خوبی در چشم بیننده جلوه کند. این روتر در ابعادی معادل 182x128x3.5 میلی متر طراحی شده و تنها در ترکیب رنگ سفید-نقره‌ای در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است. خوشبختانه کمپانی TP-Link در زبان طراحی جدید خود، فرورفتگی‌های سابق که موجب جذب بالای گرد و غبار میشد را حذف کرده است. چراغ‌های اعلان (notification) نیز، به صورت افقی در قسمت جلویی دستگاه قرار گرفته‌اند که نشان دهنده عواملی همچون وضعیت اینترنت، وضعیت شبکه بی‌سیم، اتصال کابل Lan و اتصال کابل DSL می‌باشد.

متاسفانه روتر TP-LINK TL-WR840N فاقد کلیدهای روشن/خاموش و یا کلید برقراری و یا قطع اتصال WiFi می‌باشد و کمپانی تی پی لینک تنها به استفاده از یک کلید WPS/RESET در پشت دستگاه بسنده کرده است. در آخر نیز بهتر است بدانید که آنتن‌های به کار رفته در روتر تی پی لینک TL-WR840N غیرقابل تعویض هستند؛ پس بهتر است پس از خرید روتر TP-LINK TL-WR840N بیشتر مراقب محل نگهداری این محصول باشید.

 

نقد و بررسی روتر TP-LINK TL-WR840N : قدرت ارتباطی

 

نقد و بررسی مودم TP-LINK TL-WR840N

 

همان طور که در ابتدا نیز اشاره کردیم؛ روتر TP-LINK TL-WR840N یک روتر برای کابران خانگی با نیاز محدود است. روتر تی پی لینک TL-WR840N با پشتیبانی از فرکانس کاری 2.4 GHz قادر به دریافت و انتشار کلاس‌های مختلف اینترنت همچون ADSL، فیبرنوری و اینترنت دیتا می‌باشد.

روتر TP-LINK TL-WR840N به درگاه‌های ارتباطی کامل و متعددی مجهز شده است که به خوبی از پس نیازهای هر کاربری برخواهد آمد. قسمت پشتی روتر TP-LINK TL-WR840N محل قرارگیری کلیه پورت‌های ورودی و خروجی این محصول است. فارغ از ارتباطات وایرلس، کلیه روابط روتر TP-LINK TL-WR840N با شبکه مجاورش از طریق این پورت‌ها صورت خواهد گرفت. پورت‌های به کار رفته در روتر تی پی لینک TL-WR840N به ترتیب از چپ به راست عبارتند از :

ورودی نیرو یا Power : این پورت وظیفه تامین انرژی مصرفی روتر TP-LINK TL-WR840N را بر عهده دارد. آداپتور مورد استفاده برای این روتر از نوع 12V/2A می‌باشد.

پورت WAN : این پورت، وظیفه برقراری ارتباط مودم با روتر TP-LINK TL-WR840N را برعهده دارد. از طریق اتصال مودم خود به پورت WAN و برقراری تنطیمات لازم، قادر خواهید بود تا از تمامی امکانات روتر خود استفاده کنید و اینترنت دریافتی از طریق مودم را در شبکه به اشتراک بگذارید.

پورت‌های RJ-45 یا LAN : در قسمت پشتی روتر TP-LINK TL-WR840N با 4 پورت LAN روبه‌رو هستیم که ارتباطات روتر با شبکه محلی (Local) را فراهم می‌سازند. ساده ترین مثال استفاده از پورت LAN، استفاده از این پورت به منظور اشتراک اینترنت با سیستم‌های رومیزی و یا دستگاه‌های کارتخوان می‌باشد.

 

نتیجه نهایی :

 

نقد و بررسی مودم TP-LINK TL-WR840N

 

اگر به دنبال یک روتر ساده، باصرفه و کاربردی هستید؛ قطعا خرید روتر TP-LINK TL-WR840N می‌تواند یکی از بهترین گزینه‌ها در لیست خرید شما باشد. قیمت روتر تی پی لینک TL-WR840N در کنار ویژگی‌هایی همچون برخورداری از 4 پورت Lan، پشتیبانی از انتشار اینترنت بی‌سیم و دو آنتن خارجی سبب شده تا به یکی از بهترین روترهای موجود در بازار برای کاربران خانگی تبدیل شود.

اگر بنا به هر دلیلی احساس می‌کنید که این روتر نیازهای شما را برطرف نخواهد کرد؛ به شما پیشنهاد می‌کنم که با مراجعه به لیست روتر‌‌ها نسبت به مقایسه و بررسی سایر محصولات موجود در این لیست اقدام نمایید. همکاران ما در ساعات مختلف، آماده پاسخگویی به سوالات شما کاربران عزیز هستند.

 

نقاط قوت :

  • ارتباط باکیفیت و پایدار
  • برخورداری از 4 پورت Lan
  • قیمت مناسب

 

نقاط ضعف :

  • عدم برخورداری از پورت USB
  • عدم استفاده از کلیدهای خاموش/روشن و کلید اتصال ارتباط بی‌سیم


:: برچسب‌ها: مشخصات روتر TP-LINK TL-WR840N , قیمت روتر TP-LINK TL-WR840N , نقد و بررسی روتر TP-LINK TL-WR840N , TPLINK TL-WR840N 300Mbps , تی پی لینک ,
:: بازدید از این مطلب : 127
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : edbazar

اگر به دنبال خرید یک گوشی اندرویدی با کیفیت و خوش قیمت هستید، گلکسی A50 سامسونگ (Samsung Galaxy A50) و شیائومی می 9 تی (Xiaomi Mi 9T) می‌توانند از بهترین گزینه های خرید پیش رویتان باشند. این دو گوشی از نظر قیمت هم تقریبا در یک رده تقسیم‌بندی می‌شوند. در این مطلب می‌خواهیم به مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ بپردازیم و مشخص کنیم خرید کدامیک از این دو انتخاب بهتری است. با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

مقدمه

یکی از پرفروش ترین و موفق ترین گوشی های شرکت سامسونگ، گلکسی A50 است که در ماه فوریه (February) سال 2019 شاهد رونمایی از آن بودیم. این گوشی با قیمت مناسب و کیفیت ساخت خوب توانسته آمار فروش عالی را برای غول کره‌ای صنعت موبایل به ثبت برساند. در سمت مقابل شیائومی هم یک گوشی بسیار خوب و هم رده با A50 سامسونگ دارد که با نام Mi 9T شناخته می‌شود. این اسمارتفون در ماه جولای (July) سال 2019 رونمایی شد و از بهترین گوشی های میان رده و خوش قیمت فعلی شیائومی است. اما چرا مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ جالب خواهد بود؟

مهمترین مسئله‌ای که مقایسه این دو اسمارتفون را جذاب می‌کند مربوط به قیمت آن ها می‌شود. قیمت Galaxy A50 با قیمت Xiaomi Mi 9 T تقریبا در یک رده قرار دارد. شما هم اکنون (در زمان تدوین این مطلب) می‌توانید با صرف هزینه‌ای در حدود 5 الی 5.5 میلیون تومان نسخه پایه هر دو گوشی مذکور را خریداری کنید. به همین جهت است که می‌گوییم دو گوشی نام برده شده در رده قیمتی خودشان از بهترین های بازار هستند. اگر به فکر خرید یکی از این دو اسمارتفون هستید، مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ را از دست ندهید و با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ : طراحی، ظاهر و کیفیت ساخت

از نظر سبک طراحی و کیفیت ساخت گوشی A50 وضعیت معمولی‌تری در مقایسه با Mi 9T دارد و این موضوع می‌تواند نقطه قوت اصلی برای نماینده شیائومی محسوب شود. به عنوان مثال فریم و قاب پشت گوشی A50 از پلاستیک ساخته شده اما فریم گوشی می 9 تی شیائومی از آلومینیوم تشکیل شده و قاب پشت آن هم شیشه‌ای است و از گوریلاگلس 5 بهره می‌برد. همچنین شیشه ضد خش روی پنل جلوی Mi 9T از نوع گوریلاگلس 5 خواهد بود اما این شیشه در گوشی گلکسی A50 از نوع گوریلاگلس 3 در نظر گرفته شده و نسبتا کیفیت ضعیف تری دارد. در مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ مشخص شد که قاب پشت نماینده سامسونگ به مراتب نسبت به نماینده شیائومی حساسیت بیشتری در برابر تماس با اشیای نوک تیز دارد و راحت تر روی آن خط و خش ایجاد می‌شود.

 

مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ

 

هر دو گوشی از نصب همزمان دو سیم کارت پشتیبانی می‌کنند و به جک 3.5 میلیمتری هندزفری هم مجهز هستند. ضمنا هر دو محصول از اسکنر انگشت داخل صفحه نمایش بهره می‌برند و اسکنر هر دو از نوع اپتیکال است. در بررسی گوشی های نام برده شده مشخص شد که سرعت، دقت و کیفیت عملکرد اسکنر روی ال سی دی آن ها خیلی وضعیت عالی ندارد و شرایط معادلی را ارائه می‌کند. بنابراین انتظار آنلاک سریع و بدون باگ نمایشگر از طریق اسکنر روی ال سی دی گوشی های نام برده شده را نداشته باشید. اما یکی از اصلی ترین وجه تمایزهای سبک طراحی دو گوشی مربوط به لنز دوربین سلفی آن ها می‌شود.

لنز دوربین سلفی گوشی گلکسی A50 در لبه فوقانی صفحه نمایش آن و در مکانی که اصطلاحا به آن ناچ (Notch) می‌گوییم تعبیه شده اما لنز دوربین سلفی گوشی Mi 9T شیائومی به صورت پاپ آپ طرحی شده و در صورت نیاز از گوشه سمت چپ و فوقانی قاب دستگاه خارج می‌شود. این یکی از اصلی ترین تفاوت های طراحی دو گوشی مذکور است. از نظر اندازه و وزن هم تفاوت هایی مابین آن ها وجود دارد. ابعاد بدنه A50 سامسونگ 7.7 در 74.7 در 158.5 میلیمتری خواهد بود اما بدنه شیائومی می 9T ابعاد 8.8 در 74.3 در 156.7 میلیمتری دارد. بنابراین نماینده سامسونگ کمی بزرگ تر و باریک تر از نماینده شیائومی به نظر می‌آید.

گلکسی A50 سامسونگ به دلیل بهره‌مندی از قاب و فریم پلاستیکی وزنی در حدود 166 گرم دارد اما شیائومی می 9 تی با فریم آلومینیومی و قاب شیشه‌ای خودش حدود 191 گرم وزن خواهد داشت. وقتی از نمای رو به رو به دو گوشی نگاه کنید، هر دوی آن ها حس خوبی را به شما منتقل می‌کنند. صفحه نمایش هر دو اسمارتفون بزرگ است و حاشیه های باریکی دارد و این موضوع بر جذابیت های آن ها می‌افزاید. اما وقتی به قاب پشت دو گوشی نگاه کنید، برتری محسوسی را در طراحی Xiaomi Mi 9T احساس خواهید کرد. قاب پشت این گوشی که از شیشه گوریلاگلس تشکیل شده به مراتب جذابیت بیشتری در مقایسه با قاب پشت پلاستیکی گوشی A50 دارد و دستگاه در دو نسخه قرمز و آبی رنگ خود طرح های شعله مانند جذابی را هم ارائه می‌کند. محل و سبک نصب لنز های دوربین اصلی دو گوشی هم متفاوت است و لنز های دوربین اصلی A50 در گوشه قاب پشت آن به صورت عمودی تعبیه شده‌اند اما لنز های دوربین اصلی Mi 9T در وسط و بخش فوقانی قاب پشت آن و به صورت عمودی جای گرفته‌اند.

 

مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ

 

در مجموع وقتی دو گوشی مذکور را در دست می‌گیرید، شیائومی می 9T حس بهتری را به شما منتقل خواهد کرد و ظاهری شیک‌تر، جذاب‌تر و حرفه‌ای‌تر را ارائه می‌کند. البته شاید سلیقه شخصی برخی کاربران به نحوی باشد که سبک طراحی و ظاهر گوشی A50 را ترجیح دهند اما مطمئنا از برخی برتری های نماینده شیائومی از قبیل قاب پشت شیشه‌ای، فریم آلومینیومی، ظرافت طراحی بیشتر و بدنه جمع‌و‌جورتر نمی‌توان چشم‌پوشی کرد. پس به عقیده ما نماینده شیائومی برنده این بخش مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ خواهد بود.

 

مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ : صفحه نمایش

هر دو گوشی مورد نظر از صفحه نمایش بزرگ و با حاشیه های باریکی دارند که جذابیت های دستگاه را دو چندان می‌کند. صفحه نمایش گوشی A50 از نوع سوپر آمولد (Super AMOLED) بوده و اندازه 6.4 اینچی را ارائه می‌کند. رزولوشن نمایشگر آن هم 2340 در 1080 پیکسلی در نظر گرفته شده است. اما در سمت مقابل صفحه نمایش گوشی می 9T از نوع آمولد (AMOLED) بوده و اندازه 6.39 اینچی دارد و رزولوشن 2340 در 1080 پیکسلی را ارائه می‌کند. بنابراین دو گوشی از صفحه نمایشی با اندازه نسبتا یکسان و رزولوشن مشابه بهره می‌برند و به همین سبب تراکم پیکسلی مشابه 403 پیکسل در هر اینچ برای نمایشگر هر دو اسمارتفون ارائه خواهد شد.

همانطور که قبلا هم گفتیم صفحه نمایش هر دو گوشی حاشیه های باریکی دارند و بدین سبب ظاهری شیک و جذاب را ارائه کرده‌اند. طبق آمار نمایشگر گوشی A50 تقریبا 84.9 درصد از کل مساحت پنل جلوی دستگاه را در بر گرفته و صفحه نمایش گوشی Mi 9T هم 86.1 درصد از کل مساحت پنل جلوی دستگاه را در بر می‌گیرد. ضمنا همانطور که در تصاویر مشخص است، در بخش فوقانی صفحه نمایش گوشی A50 یک ناچ کوچک برای تعبیه لنز دوربین سلفی وجد دارد که این بخش در نمایشگر گوشی Mi 9T گنجانده نشده است. ضمنا روی صفحه نمایش هر دو محصول با شیشه گوریلاگلس پوشانده شده که جنس آن در گوشی A50 از نوع گوریلاگلس 3 و در گوشی می 9 تی از نوع گوریلاگلس 5 خواهد بود. با وجود شیشه گوریلاگلس توصیه داریم حتما روی صفحه نمایش هر دو محصول گلس محافظ ال سی دی نصب کنید.

 

مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ

 

ویژگی مشترک بعدی صفحه نمایش دو گوشی که باید در مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ به آن اشاره کنیم مربوط به پشتیبانی از اسکن انگشت کاربر می‌شود. قسمت زیرین ال سی دی هر دو گوشی از این ویژگی پشتیبانی به عمل می‌آورد و دقت مناسبی را هم در این زمینه ارائه می‌کند. اما کیفیت عملکرد نمایشگر دو گوشی چطور است و کدامیک وضعیت بهتری دارند؟ در مقایسه گلکسی A50 و شیائومی Mi 9T مشخص شد که نمایشگر هر دوی آن ها کیفیت بسیار مطلوبی دارد و در مجموع از این نظر تقریبا تفاوتی مابین کیفیت ارائه محتوا روی صفحه دو گوشی دیده نمی‌شود. شادابی خوب، شارپنس مناسب، کنتراست مطلوب و جزئیات بالا از ویژگی های مثبت نمایشگر هر دو گوشی است.

با توجه به بزرگ بودن صفحه نمایش دو اسمارتفون مذکور انجام کارهایی مثل وبگردی یا تماشای ویدیو به مراتب لذت‌بخش‌تر می‌شود. ضمنا پنل نمایشگر هر دو گوشی از نظر تولید روشنایی یا اصطلاحا برایتنس (Brightness) هم بازده خوبی دارند و شما به راحتی می‌توانید با تنظیم شدت روشنایی پنل نمایشگر آن ها بر روی 90 درصد به راحتی در محیط های باز و تحت تابش نور محتوای روی ال سی دی هر دو گوشی را مشاهده کنید و با موبایل خود در تعامل باشید. در مجموع ما عقیده داریم از نظر صفحه نمایش هر دو گوشی مورد نظر وضعیت یکسان و خوبی دارند و نمی‌توان برای این بخش مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ برنده‌ای در نظر گرفت.

 

مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ : سیستم عامل و بستر نرم افزاری

هم سامسونگ و هم شیائومی از شرکت های تولید کننده گوشی های اندرویدی هستند و طبیعتا دو گوشی A50 و Mi 9T هم از سیستم عامل اندروید بهره‌مند شده‌اند. اندروید 9 پای (Android 9 Pie) گوگل سیستم عاملی است که به طور پیش فرض روی هر دو گوشی نصب شده و خوشبختانه هم اکنون آپدیت اندروید 10 برای هر دوی آن ها منتشر شده و به صورت OTA قابل دانلود و نصب خواهد بود. اصلی ترین تفاوت بستر نرم افزاری دو گوشی نام برده شده مربوط به رابط کاربری آن ها می‌شود. رابط کاربری گوشی سامسونگ One UI 2 (در حالت آپگرید یافته) است و رابط کاربری گوشی شیائومی MIUI 11 (در حالت آپگرید شده) خواهد بود. اما کدامیک از این دو رابط تجربه کاربری بهتری را ارائه می‌کنند؟ در مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ مشخص شد که رابط و بستر نرم افزاری هر دو گوشی عملکرد روان، سلیس و تقریبا بی‌عیب و نقصی دارد. بنابراین شما در حین استفاده از دو گوشی مذکور تقریبا با لگ و تاخیر رو به رو نمی‌شوید.

نصب و استفاده از اپلیکیشن هایی مثل تلگرام، واتساپ، اسکایپ، اینستاگرام و غیره در هر دو گوشی بدون مشکل انجام می‌شود و در حین استفاده از این برنامه ها با لگ یا تاخیری رو به رو نخواهید شد، مگر اینکه حجم اطلاعات ذخیره شده در حافظه گوشی خیلی زیاد باشد و حافظه دستگاه تحت فشار قرار گیرد که در این حالت ممکن است لگ و تاخیرهایی در عملکرد بستر نرم افزاری آن ها به وجود آید، اما در حالت عادی خبری از لگ و تاخیر نخواهد بود. رابط هر دو گوشی کاربرپسند است اما به عقیده ما رابط One UI 2.0 بهینه‌تر از رابط MIUI 11 بوده و بدین سبب می‌تواند بازده بهتری هم داشته باشد.

 

مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ

 

قابلیت هایی که در رابط MIUI 11 ارائه شده‌اند متعدد هستند و این مسئله سبب شده رابط گوشی خیلی بهینه نباشد. برای مثال شما بدون نیاز به نصب هیچ اپلیکیشن جانبی و از طریق خود رابط گوشی Mi 9T می‌توانی اپلیکیشن های دستگاه را کلون کنید و دو نسخه از هر برنامه را در گوشی نصب نمایید. ضمنا به عقیده ما منوی تنظیمات گوشی Mi 9T به دلیل ارائه قابلیت های زیاد پیچیدگی بالایی دارد و چینش این منو خیلی قابل درک نیست. ما در اغلب مواقع برای دستیابی به تنظیمات خاص مورد نظرمان در منوی Settings این گوشی مجبور به استفاده از قابلیت جستجو (Search) می‌شدیم در حالی که مسیر منو در رابط One UI 2 اینطور نیست و واضح تر و قابل درک تر خواهد بود.

اما در مجموع نمی‌توان مدعی شد که مطلقا بستر نرم افزاری یکی از این دو گوشی نسبت به دیگری برتر است. به عقیده ما ترجیح دادن رابط کاربری و بستر نرم افزاری یکی از دو گوشی مذکور به محصول دیگر بیشتر به سلیقه شخصی کاربر و تجربیات قبلی وی بستگی دارد. شاید کاربری رابط One UI 2 را اصلا نپسندد و عقیده داشته باشد رابط MIUI 11 از آن بهتر است یا کاربر دیگری کاملا عقیده متفاوتی را داشته باشد. به همین دلیل برای این بخش مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ برنده‌ای را در نظر نمی‌گیریم و انتخاب گوشی برتر در این زمینه را بر عهده شما عزیزان قرار می‌دهیم. به عقیده ما با توجه به اینکه هر دو گوشی مذکور از گوشی های میان رده و خوش قیمت بازار هستند، همین که هیچ لگ و تاخیری در حالت عادی و حین استفاده نرمال از آن ها به وجود نمی‌آید یک مزیت و نقطه قوت محسوس برایشان خواهد بود.

 

مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ : پردازنده، رم و حافظه داخلی

مطمئنا یکی از مهمترین بخش های بررسی و مقایسه گوشی A50 و Mi 9T مربوط به قدرت پردازشی آن ها می‌شود. تراشه اگزینوس 9610 سامسونگ در قلب گوشی A50 بکار رفته است. این تراشه طی فرآیند 10 نانومتری تولید شده و پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای دارد که چهار هسته آن از نوع Cortex-A53 با فرکانس 1.7 گیگاهرتز و چهار هسته دیگر آن از نوع Cortex A73 با فرکانس 2.3 گیگاهرتز هستند. پردازنده گرافیکی Mali-G72 MP3 هم در این تراشه وظیفه تجزیه و تحلیل داده های گرافیکی را بر عهده دارد. گوشی Galaxy A50 سامسونگ از نظر رم در دو نسخه 4 و 6 گیگابایتی عرضه شده و از نظر حافظه داخلی هم شامل نسخه های 64 و 128 گیگابایتی می‌شود. ضمن اینکه امکان نصب حافظه جانبی هم به این گوشی وجود دارد.

اما در سمت مقابل شیائومی Mi 9T از تراشه اسنپدراگون 730 کوالکام بهره می‌برد که طی فرآیند 8 نانومتری تولید شده و یک پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای دارد که شش هسته آن از نوع Kyro 470 Silver با فرکانس 1.8 گیگاهرتزی هستند و دو هسته دیگر آن از نوع Kyro 470 Gold با فرکانس 2.2 گیگاهرتزی خواهند بود. پردازنده گرافیکی قدرتمند Adreno 618 در این تراشه وظیفه تجزیه و تحلیل داده های گرافیکی را بر عهده داشته و گوشی از نظر رم فقط یک نسخه 6 گیگابایتی دارد. ضمنا این گوشی از نظر حافظه داخلی شامل دو نسخه 64 و 128 گیگابایتی می‌شود و از اتصال حافظه جانبی پشتیبانی نمی‌کند. لازم به ذکر است که ما در مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ نسخه مجهز به رم 6 و حافظه 128 گیگابایتی آن ها را مورد بررسی قرار دادیم.

 

مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ

 

همانطور که قبلا هم گفتیم هر دو گوشی از پس انجام کارهای روزمره و مدیریت اینگونه تسک ها بر می‌آیند و با هیچ مشکلی رو به رو نمی‌شوند. اما کدامیک از آن ها بازده بهتری در اجرای بازی های سنگین و HD خواهند داشت؟ برای بررسی این موضوع ما بازی های پابجی موبایل (PUBG Mobile) و اسفالت 9 لجندز (Asphalt 9 Legends) را در هر دو اسمارتفون مورد نظر نصب و هر یک را برای مدت زمان 10 دقیقه پشت سر هم اجرا کردیم. سپس از بازی های مذکور خارج شدیم و مابین چند برنامه از پیش تعیین شده جهش هایی داشتیم تا سرعت بارگذاری آن ها و اجرای برنامه ها در هر گوشی مشخص شود. در قدم اول هر دو گوشی از پس اجرای بازی پابجی موبایل بر آمدند و مشکلی هم در هیچ کدام از آن ها مشاهده نشد. در اوایل اجرای بازی آسفالت 9 هم تقریبا هر دو گوشی هیچ مشکلی نداشتند اما در دقایق آخر کمی افت فریم در گوشی A50 قابل رویت بود.

پس از خروج از دو بازی نام برده شده و اجرای اپلیکیشن هایی که قبلا عنوان شدند هم مشخص شد که سرعت عمل گوشی Xiaomi Mi 9T نسبت به گوشی A50 بیشتر است و این برتری به شکل محسوسی قابل درک خواهد بود. بنابراین از این بخش مقایسه گلکسی A50 و شیائومی Mi 9T می‌توان اینطور نتیجه گرفت که هر دو محصول از پس اجرای بازی های سنگین اندرویدی بر می‌آیند اما اگر می‌خواهید برای مدت زمان طولانی تری بدون مشکل این کار را انجام دهید، گوشی Mi 9T گزینه خرید بهتری در مقایسه با Galaxy A50 است. ضمنا سرعت و کیفیت عملکرد این گوشی هم در مقایسه با نماینده سامسونگ وضعیت بهتری دارد و در مجموع می‌توان برنده این بخش مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ محسوب شود.

 

مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ : دوربین اصلی و سلفی

یکی دیگر از مهمترین ویژگی های یک گوشی مربوط به دوربین آن می‌شود. دوربین اصلی گوشی Galaxy A50 سامسونگ از سه لنز 25، 8 و 5 مگاپیکسلی تشکیل شده که به ترتیب از نوع واید (Wide)، اولتراواید (Ultrawide) و عمقی (Depth) هستند. قابلیت هایی همچون قابلیت فوکوس خودکار مرحله‌ای (PDAF)، عکسبرداری با زاویه گسترده، عکسبرداری پرتره، عکسبرداری پانوراما، HDR و ضبط ویدیو های فول اچ دی با نرخ 30 فریم در هر ثانیه هم توسط دوربین اصلی این گوشی پشتیبانی می‌شوند.

اما در سمت دیگر دوربین اصلی گوشی شیائومی می 9T از سه لنز 48، 8 و 13 مگاپیکسلی تشکیل شده که به ترتیب از نوع واید، تله‌فتو (Telephoto) و اولتراواید هستند. قابلیت هایی مثل فوکوس خودکار مرحله‌ای، زوم اپتیکال 2X، عکسبرداری با زاویه گسترده، عکسبرداری پرتره، عکسبرداری پانوراما، HDR و ضبط ویدیو های 4k با نرخ 30 فریم در هر ثانیه هم توسط دوربین اصلی گوشی Mi 9T پشتیبانی می‌شوند. اما کیفیت عملکرد دوربین اصلی کدامیک از دو گوشی های نام برده شده بهتر است؟ مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ مشخص شد که تحت شرایطی که نور محیط خوب باشد دوربین اصلی گوشی Mi 9T عملکرد عالی خواهد داشت و به مراتب در ثبت جزئیات، شادابی و شارپنس بهتر از دوربین گوشی A50 عمل می‌کند. دوربین نماینده شیائومی در اینگونه مواقع واقعا پتانسیل رقابت با دوربین گوشی های پرچمدار را دارد و این مسئله یک نقطه قوت اصلی برای آن خواهد بود.

 

مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ

 

اما در محیط های با نور کم و تاریک، افت کیفیت در عملکرد دوربین هر دو گوشی پدیدار می‌شود و مقدار این افت در دوربین Galaxy A50 بیشتر خواهد بود. در ضبط عکس های پرتره هم دوربین دو گوشی A50 و Mi 9T عملکرد خوبی دارند و تفکیک سوژه اصلی از پس زمینه با کیفیت بسیار خوبی انجام می‌شود، اما باز هم در اغلب مواقع عکس های پرتره ضبط شده با دوربین گوشی Mi 9T وضعیت بهتری در مقایسه با دوربین Galaxy A50 خواهند داشت. ضمنا نباید فراموش کنید که با گوشی می 9 تی قادر به ضبط ویدیو های 4K خواهید بود اما دوربین گلکسی S50 سامسونگ از این قابلیت پشتیبانی نمی‌کند. بنابراین در مجموع باید بگوییم که از نظر کیفیت عملکرد دوربین اصلی، نماینده شیائومی می‌تواند برتری مطلق را از آن خود کند. اما دوربین سلفی دو گوشی چه وضعیت و کیفیتی را ارائه می‌کند؟

دوربین سلفی گوشی سامسونگ گلکسی A50 از یک لنز 25 مگاپیکسلی تشکیل می‌شود که از قابلیت HDR و ضبط ویدیو های فول اچ دی و همچنین عکسبرداری پرتره پشتیبانی می‌کند. اما دوربین سلفی و پاپ آپ گوشی Mi 9T شیائومی از یک لنز 20 مگاپیکسلی تشکیل شده که آن هم از قابلیت هایی مثل GDR، ضبط ویدیو های فول اچ دی و عکسبرداری پرتره پشتیبانی به عمل می‌آورد. در مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ مشخص شد که کیفیت عملکرد دوربین سلفی دو گوشی تقریبا در یک سطح قرار دارد و هر دو از این نظر از گوشی های خوب رده قیمتی خودشان هستند.

 

مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ

 

در مجموع باید برتری این بخش مقایسه Galaxy A50 با Mi 9T شیائومی را به نماینده شرکت چینی بدهیم چون دوربین اصلی آن واقعا کیفیتی فراتر از دوربین یک گوشی میان رده را ارائه می‌کند. اگر به کیفیت عملکرد دوربین اهمیت خیلی زیادی می‌دهید، مطمئن باشید شیائومی می 9 تی گزینه خرید بهتری در مقایسه با Galaxy A50 خواهد بود و بدون تردید از خرید این گوشی پشیمان نخواهید شد.

 

مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ : باتری و شارژدهی

باتری که برای تامین انرژی مورد نیاز گوشی A50 در نظر گرفته شده از نوع لیتیوم پلیمری و 4000 میلی آمپر ساعتی است. باتری گوشی Mi 9T شیائومی هم دقیقا شرایط مشابه را دارد و از نوع لیتیوم پلیمری بوده و ظرفیت 4000 میلی آمپر ساعتی را ارائه می‌کند. با توجه به سایر ویژگی های دو گوشی که خیلی نزدیک به هم هستند پیش‌بینی می‌کنیم قدرت شارژدهی باتری آن ها هم تقریبا در یک سطح قرار داشته باشد. در مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ مشخص شد که با یک مرتبه شارژ باتری دو گوشی تقریبا می‌توان در حالت نرمال 1.5 الی 2 روز از آن ها استفاده کرد.

خوشبختانه هر دو اسمارتفون مورد نظر از قابلیت شارژ سریع هم پشتیبانی می‌کنند. شارژر اورجینال گوشی A50 توان 15 واتی دارد و شارژر فابریک گوشی Mi 9T هم توان 18 واتی را ارائه می‌کند. در بررسی صورت گرفته مشخص شد باتری نماینده سامسونگ با شارژر اصلی خودش تقریبا ظرف مدت زمان 85 الی 95 دقیقه فول شارژ می‌شود. در سمت مقابل باتری شیائومی می 9 تی هم با شارژر فابریک خودش تقریبا در مدت زمان 60 الی 70 دقیقه فول شارژ خواهد شد. پس از نظر قدرت شارژدهی و سرعت شارژ محدد خیلی تفاوت محسوسی مابین دو گوشی مذکور وجود ندارد و فقط سرعت شارژ باتری Mi 9T کمی بیشتری از A50 است.

 

مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ : قیمت و ارزش خرید

یکی از مهمترین موضوعاتی که می‌تواند در انتخاب و خرید گوشی موثر باشد مربوط به قیمت و ارزش خرید می‌شود. قیمت نسخه مجهز به رم 6 و حافظه داخلی 64 گیگابایتی گوشی می 9 تی شیائومی که در واقع نسخه پایه آن محصول هم هست، هم اکنون (در زمان تدوین این مطلب) در بازار کشورمان چیزی در حدود 5.6 میلیون تومان خواهد بود. در سمت مقابل نسخه مجهز به رم 4 و حافظه داخلی 64 گیگابایتی گوشی A50 هم اکنون (در زمان تدوین این مطلب) در بازار کشور با قیمتی در حدود 5 میلیون تومان به فروش می‌رسد. بنابراین تفاوت مابین قیمت دو گوشی ناچیز است. به عقیده ما هر دو اسمارتفون مورد نظر از گوشی های خوش قیمت و با ارزش خرید بالای بازار هستند اما اگر از دید مقایسه‌ای به آن ها نگاه کنیم، با توجه به برتری هایی که گوشی Mi 9T دارد، می‌تواند گزینه خرید بهتری باشد.

 

مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 سامسونگ

 

نتیجه‌گیری

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به مقایسه شیائومی Mi 9T با گلکسی A50 سامسونگ پرداختیم. هر دو گوشی از گوشی های خوش قیمت و مناسب اندرویدی بازار هستند و از ارزش خرید خوبی برخوردارند اما به عقیده ما خرید شیائومی می 9 تی می‌تواند انتخاب بهتری در مقایسه با گوشی A50 سامسونگ باشد. با این حال تصمیم گیری قطعی و نهایی مبنی بر برتری هر یک از این دو گوشی نسبت به محصول دیگر را بر عهده شما عزیزان قرار می‌دهیم.



:: برچسب‌ها: مقایسه شیائومی Mi 9T با گلکسی A50 , مقایسه Mi 9T با Gaklaxy A50 , مقایسه شیائومی می 9 تی با گلکسی A50 , بررسی Mi 9T شیائومی , ,
:: بازدید از این مطلب : 90
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 7 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : edbazar

تلویزیون XT725 ایکس ویژن، یک تلویزیون هوشمند با رزولوشن FHD با قیمتی اقتصادی و مناسب است که در سه سایز 43، 49 و 55 سال گذشته به بازار آمد و با قیمت مناسبش توانست فروش خوبی داشته باشد. اگر قصد دارید با قیمتی مناسب، تلویزیون با کیفیت بخرید، با نقد و بررسی تلویزیون XVision XT725 همراه ما باشید.

 

مقدمه

با پیشرفت تکنولوژی و پیدایش دستگاه های دیگری مثل گوشی هوشمند یا لپ تاپ، ارزش و اهمیت تلویزیون ها نه تنها کمتر نشده، بلکه بیشتر هم شده است. از این رو، مادیران چندین سال است که با تولید تلویزیون های با کیفیت تحت برند X.Vision توانسته است، در بازار ایران بعد از برند های سامسونگ و الجی، جایگاه سوم را به خود اختصاص دهد. 

تا کنون تلویزیون های پرچمدار و میان رده ای مثل 55XT515 ، 55XTU725 و 49XTU735 از برند ایکس ویژن را نقد و بررسی کرده ایم و حالا نوبت به آن رسیده که به سراغ یک محصول اقتصادی ولی با کیفیت از این شرکت برویم. اگر قصد خرید تلویزیون با کیفیت و در عین حال خوش قیمت را دارید با نقد و بررسی و تلویزیون XVision XT725 Full HD LED در فروشگاه اینترنتی هدف همراه ما باشید.

 

نقد و بررسی تلویزیون هوشمند 43XT725 ایکس ویژن

 

معرفی محصول

همانطور که اشاره کردیم، تلویزیون XT725 جزو محصولات اقتصادی ایکس ویژن است و این نکته در طراحی، وزن و حتی ضخامت بخش پشتی دستگاه هم مشهود است. با ابعاد 969.7 در 581 در 85 میلی متر، این دستگاه تنها 7.6 کیلوگرم وزن دارد و وقتی پایه های آن را وصل می کنیم، 200 گرم به وزن آن اضافه می شود.

حاشیه های کناری و بالایی دستگاه چندان باریک نیست و یک نوار حدود 1 سانتی متری پلاستیکی، دور تا دور نمایشگر به چشم می خورد، البته این نوع طراحی می تواند با هر نوع دکوراسیونی سازگار باشد و ظاهری مدرن را به فضای خانه ببخشید، اما نسبت به محصولات پریمیوم و گران قیمت ایکس ویژن، حاشیه های اطراف نمایشگر اندکی ضخیم تر است. حاشیه پایینی مثل اکثر محصولات ایکس ویژن، به دلیل تعبیه اسپیکر ها ضخامت بیشتری دارد و حالا به حدود 3 سانتی متر رسیده است. به طور کلی، طراحی XT725 مدرن و زیباست و پایه های منحنی جذاب آن هم ظاهری شیک را به دستگاه داده است. 

 

تفاوت کیفیت Full HD

 

شرکت مادیران XT725 را به یک پنل نمایشگر Full HD با رزولیشن 1920 در 1080 مجهز کرده که مثل سایر محصولات این شرکت، نرخ رفرش 60 هرتزی دارد. پنل به کار رفته در این محصول از نوع IPS LCD است، این یعنی با تغییر زاویه دید رنگ ها و کنتراست تصویر کمتر تغییر می یابد. یکی از ویژگی های مثبت این تلویزیون هم همین پنل IPS است که نسبت به VA کیفیت تصویر بهتری ارائه می دهد.

همانطور که انتظار می رفت، این تلویزیون از محتوای HDR پشتیبانی نمی کند. به صورت تئوری، زاویه دید افقی و عمودی تلویزیون 178 درجه است و به خاطر تعبیه پنل IPS، رنگ مشکی در زاویه های بسته کمتر تغییر می کند. تاخیر ورودی یا همان Input Lag بین 30 تا 40 میلی ثانیه اندازه گیری شده که می تواند برا گیمر ها نیز کاملا مناسب و کافی باشد، ولی گیمر های حرفه ای کمی آن را زیاد بدانند. البته این تاخیر ورودی چیزی نیست که در استفاده عادی و روزمره یا حتی انجام بازی های عادی با دستگاه، به چشم بیاید، چرا که در اینجا داریم راجع به کسری از ثانیه صحبت می کنیم که با چشم عادی اصلا قابل تشخیص نیست.

حداکثر نور صفحه در روشن ترین ناحیه نمایشگر این دستگاه، 240 نیت است. این مقدار روشنایی چندان کم نیست، ولی باعث می شود تا تماشای تلویزیون در اتاق های بسیار روشن چالش برانگیز باشد، اما اگر مکانی با نور ملایم را برای قرار دادن تلویزیون در نظر دارید، این مقدار روشنایی می تواند نیاز هایتان را برطرف کند.

در بخش تنظیمات تصویر، XT725 چهار حالت تصویر استاندارد، واضح، طبیعی و فیلم دارد. پوشش رنگ های sRGB در این چهار حالت کاملا راضی کننده و مناسب است چرا که می تواند حدود 96.5 درصد از این طیف رنگی را پوشش دهد. خطای میانگین یا deltaE میانگین تصویر در این چهار حالت هم کمتر از 9.7 نیست، که البته با ایده آل دستگاه های گران قیمت اندکی فاصله دارد. 

در مجموع کیفیت تصاویر ارائه شده با قیمت تلویزیون همخوانی دارد. دقت نمایش رنگ برای کاربران عادی که توقع زیادی از تلویزیون خود ندارند، مناسب است، اما این نکته هم لازم به ذکر است که در این دستگاه خبری از پشتیبانی از HDR، پوشش گسترده طیف های رنگی و پردازش دقیق تصویر نیست و نباید هم از دستگاهی با این رنج قیمت توقع زیادی داشت. 

در بخش پایینی و جلوی دستگاه، در مدل 43 اینچی دو اسپیکر 10 واتی و در مدل های 49 و 55 اینچی دو اسپیکر 15 واتی به کار رفته که حجم و وضوح صدای بسیار خوبی دارند. سیستم صوتی Puresound به کار رفته در این دستگاه باعث شده تا صدای خروجی کاملا شفاف و فراگیر باشد. میزان بلندی و کیفیت بلندگو های XT725 به اندازه ای است که به راحتی می تواند یک سالن متوسط را جوابگو باشد و نیازی به سیستم های صوتی نداشته باشد.

 

43XT725 LED TV

 

تلویزیون هوشمند XT725 از یک پردازنده 4 هسته ای Cortex-A53 با سرعت کلاک 800 مگاهرتزی استفاده می کند که با پردازنده گرافیکی Mali450MP2 و حافظه رم 1 گیگابایتی DDR3 همراه شده است. حافظه داخلی این دستگاه هم 8 گیگابایت است که البته حدود 5 گیگابایت از آن در اختیار کاربر قرار گرفته است که برای نصب اپلیکیشن های ضروری کاملا کافی است.

سیستم عامل نصب شده روی دستگاه اندروید 7 است اما نسخه سیستم عامل نصب شده روی آن اندروید TV نیست، بلکه نسخه عادی مخصوص اسمارت فون ها روی آن نصب شده است. نسخه Android TV برای نمایشگر بزرگ تلویزیون ها بهینه سازی شده، اما اپ های سازگار با آن بسیار کم و محدود است. البته نصب Google Play در دستگاه ممکن نبود، اما فروشگاه اپ های دیگری مثل بازار به راحتی در دستگاه نصب شد. به علت کمبود حافظه و محدود بودن توان پردازشی، توصیه می کنیم اپ های زیادی روی دستگاه نصب نکنید، چرا که با کندی عملکرد مواجه خواهید شد.

 

رابط کاربری تلویزیون هوشمند 43XT725 ایکس ویژن

 

طبق معمول اکثر محصولات ایکس ویژن، در جعبه XT725 هم دو ریموت کنترل تعبیه شده که از نظر تعداد دکمه و ابعاد با هم تفاوت دارند. ریموت کوچکتر تنها 15 سانتی متر است، در حالیکه ریموت بزرگتر اندازه غیر طبیعی با طول 25 سانتی متری دارد و شامل همه دکمه های مورد نیاز کاربر می شود.

هنوز مشخص نیست که مادیران دقیقا به چه علتی محصولات خود را با دو ریموت کنترل عرضه می کند، چرا که ریموت کوچکتر هم فاقد دکمه ماوس یا Air Mouse است و همین باعث شده تا کار کردن با رابط کاربری دستگاه، خسته کننده و ناخوشایند باشد. ریموت بزرگتر از نظر کیفیت ساخت از برادر کوچکترش بهتر است، اما نسخه کوچکتر خوش دست تر ساخته شده است. نبود دکمه ماوس باعث شده تا عملا ریموت کوچکتر بلا استفاده باقی بماند، چرا که کار کردن با رابط کاربری با ریموت بزرگتر اندکی ساده تر است.

 

درگاه های ارتباطی

بخش پشتی دستگاه یک دست نیست، بلکه بخش پایینی ضخامت 8 سانتی متری و بخش بالایی باریک تر بوده و ضخامت آن 4 سانتی متر است. از این رو، به راحتی می توان دستگاه را به دیوار نصب کرد. برای اینکار باید از جک هایی با استاندارد VESA با فاصله پیچ افقی و عمودی 200 و 100 میلی متری استفاده کرد.

از نظر تعداد پورت ها، XT725 می تواند نیاز یک کاربر عادی را رفع کند و تعداد و تنوع پورت ها برای یک محصول اقتصادی تقریبا کافی است. در این بخش می توانیم دو درگاه USB 2.0 را مشاهده کنیم که متاسفانه کنار هم تعبیه شده اند و گاهی استفاده همزمان از آن ها چالش برانگیز می شود. هر دو درگاه از نوع 0.5 آمپر و 5 ولتی هستند و می توان برای اتصال هارد های اکسترنال هم از آن ها استفاده کرد.

 

پنل پشتی و درگاه های ورودی

 

دو درگاه HDMI در این بخش تعبیه شده و در کنار آن یک رابط کامپوزیت، پورت شبکه LAN، ورودی آنتن و خروجی صدای کواکسیال هم به چشم می خورد. البته درگاه کامپوزیت این دستگاه از نوع mini است. هوشمند بودن دستگاه باعث شده تا در کنار اتصال کابل LAN، امکان اتصال به اینترنت از طریق Wi-Fi هم وجود داشته باشد. دستگاه برای دریافت کانال های داخلی از تیونر دیجیتال DVB-T2 استفاده می کند که کیفیت و قدرت خوبی دارد.

 

جمع بندی

به طور کلی خرید تلویزیون هوشمند XT725 برای کاربرانی توصیه می شود که به دنبال یک تلویزیون نه چندان بزرگ و هوشمند هستند که قیمت مناسبی داشته باشد و فقط برای رفع نیاز های معمولی کاربر به کار آید. پنل IPS و Full HD به کار رفته در دستگاه روشنایی مناسبی دارد، اما رنگ مشکی را با عمق بسیار خوبی به نمایش در می آورد. عدم پشتیبانی از HDR و پوشش نه چندان گسترده طیف های رنگی، ایراد چندان مهمی برای تلویزیونی با این برچسب قیمت نیست و به طور کل، پنل XT25 می تواند تصویری با کیفیت مناسب و قابل قبول را به شما ارائه دهد.

حجم و کیفیت صدای خروجی، به لطف دو باند 10 واتی در مدل 43 و دو باند 20 واتی در مدل 49 و 55 اینچی در بخش جلویی کاملا راضی کننده و گیراست. سیستم عامل دستگاه، نسخه عادی از اندروید 7 است و بهینه نبودن اپلیکیشن ها برای تلویزیون و همچنین نبود کنترلر حرکتی باعث شده تا کار با رابط کاربری و اپلیکیشن های مختلف، دشوار و آزار دهنده باشد. البته حرکت در منو ها و راه اندازی تلویزیون با سرعت تقریبا خوبی انجام می گیرد ولی به علت استفاده از سخت افزار محدود و ضعیف، اپلیکیشن ها با سرعت بالایی اجرا نمی شوند. 

طراحی دستگاه هم کاملا یک محصول میان رده اقتصادی را نشان می دهد، اما با این حال نمی توان از طراحان مادیران خرده گرفت. حاشیه های کناری و بالایی اندازه معقولی دارند و ضخامت دستگاه هم مناسب است، اگرچه جایگیری پورت های HDMI و USB چندان مناسب نیست، مخصوصا اگر بخواهید دستگاه را به دیوار نصب کنید.

 

نقاط قوت

  • پنل نمایشگر IPS با زاویه دید بالا
  • عمق بالای رنگ مشکی
  • سیستم عامل اندروید 7
  • سیستم صوتی قدرتمند و فراگیر

 

نقاط ضعف

  • سخت افزار ضعیف
  • نبود کنترل حرکتی و دشواری کار با رابط کاربری
  • تعداد کم پورت USB و مکان نامناسب آن ها


:: برچسب‌ها: خرید تلویزیون هوشمند 43XT725 ایکس ویژن , بررسی تلویزیون هوشمند 43XT725 ایکس ویژن , تلویزیون هوشمند 53XT725 ایکس ویژن , تلویزیون هوشمند 49XT725 ایکس ویژن , مشخصات تلویزیون هوشمند 43XT725 ایکس ویژن , ایکس ویژن ,
:: بازدید از این مطلب : 94
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : edbazar

از زمان پیدایش بازی‌های رایانه‌ای، نحوه ارائه بازی به شکلی بود که شما تنها پس از پرداخت وجه تعیین شده برای بازی، قادر به دریافت و اجرای بازی بودید. اما امروزه سیاست بازی سازان شکل جدیدی به خود گرفته که هم سودآوری آنان را بالا برده و هم با سلیقه گیمرها مطابقت بیشتری دارد. این سیاست جدید، با ارائه بازی فورتنایت (Fortnite) به طور چشم گیری مورد توجه شرکت‌ها و کاربران قرار گرفت. اینبار لازم نبود که برای تجربه بازی هزینه‌ای بپردازید اما با خرید اشتراک ویژه بازی یعنی چیزی که امروزه در میان کاربران با نام پرمیوم پس (premium pass) شناخته می‌شود؛ قادر خواهید بود که تجربه لذت بخش‌تری از بازی داشته باشید. شرکت بازی سازی اکتیویژن (Activision) نیز که خالق سری بازی‌های Call of Duty می‌باشد؛ با مشاهده سوددهی بالای این سیاست بیکار ننشست و در اقدامی غیرمنتظره بازی جدید خود را با روش پرداخت جدید منتشر کرد. اگر از اجرای بازی‌های کِرَک شده خسته شده‌اید و به دنبال تجربه رایگان بازی Call of duty آن هم به صورت آنلاین هستید؛ در ادامه با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

برای اجرای بازی، چه مراحلی را باید طی کنیم؟

 

بازی Call of Duty : Warzone

 

در ابتدا لازم است بدانید، بازی جدید شرکت اکتیویژن که Call of Duty®: Warzone نام دارد؛ برای هر سه پلتفرم پلی استیشن 4 (PS4)، کنسول ایکس باکس 1 (Xbox1) و رایانه‌های شخصی (PC) عرضه شده است. بازی در سال 2020 ارائه شده و به صورت رایگان در فروشگاه‌های پلی استیشن و ایکس باکس در دسترس بوده و شما به راحتی می‌توانید اقدام به دانلود و اجرای بازی نمایید. برای تجربه بازی کال اف دیوتی : وارزون، بر روی سیستم‌های خانگی مجبور به استفاده از لانچر بلیزارد (Blizzard) خواهید بود که از طریق وبسایت این شرکت در دسترس می‌باشد. لازم به ذکر است که دانلود و اجرای بازی کاملا رایگان بوده و در طول این مراحل نیازی به پرداخت هیچ هزینه‌ای نخواهید داشت. حجم بازی در زمان عرضه نزدیک به 60 گیگابایت بود که در زمان حاضر و پس از ارائه آپدیت‌های متعدد به 80 گیگابایت نزدیک شده است. پس از اولین اجرای بازی، شما به صفحه ساخت حساب اکتیویژن هدایت خواهید شد و پس از ساخت اکانت این شرکت، شما به طور رسمی به مجموعه بازی کنندگان بازی Call of Duty®: Warzone اضافه خواهید شد. این تمام مراحلی بود که شما برای تجربه جدیدترین نسخه بازی Call of Duty باید طی کنید. در ادامه نگاهی به زبان طراحی بازی خواهیم داشت و با این بازی بیشتر آشنا خواهیم شد.

 

سبک بازی چیست؟

 

بازی Call of Duty : Warzone

 

بازی در سبک تلاش برای بقا (Battle Royal) طراحی شده و همانند همه بازی‌های این سبک، هدف شما در بازی زنده ماندن خواهد بود. برخلاف سایر بازی‌های بتل رویال که حداکثر ظرفیت هر رقابت در آن‌ها 100 نفر بود؛ در بازی Call of Duty®: Warzone حداکثر ظرفیت 150 نفر می‌باشد. این موضوع سبب شده تا هیجان بازی بسیار بیشتر شده و تنش شدیدتری در بازی احساس شود. در بازی کال اف دیوتی : وارزون به سه شکل تک نفره، دونفره و سه نفره قادر به بازی خواهید بود که می‌توانید با همراهی دوستانتان به شکل تیم‌های 2 یا 3 نفره در بازی حاضر شوید و تجربه بسیار خوشایندی را از بازی گروهی به دست آورید. مکانیک کلی وارزون شباهت زیادی به بازی‌های بتل رویال دیگر دارد. در این بازی علاوه بر سلامت بازیکن، حفاظ ضدگلوله (Armor) نیز نقش به‌سزایی در دیرتر کشته شدن بازیکنان ایفا می‌کند. به این ترتیب باید همواره مراقب باشید تا با برداشتن Armor از روزی زمین در مواقع ضرروی به اصطلاح زره خودتان را ترمیم کنید. از طرفی هنوز هم حالت کلاسیک تلاش برای بقا در وارزون حفظ شده است. همانند همه بازی‌های بتل رویال، نقشه بازی به ترتیب کوچکتر می‌شود و گاز سمی موجود در محیط بازی شما را به سمت میدان نبرد هدایت خواهد کرد. با شروع بازی و نمایش یک انیمیشن، از هواپیما به زمین می‌پرید و می‌توانید هر زمان که خواستید چتر خود را برای رسیدن به نقطه‌ی مورد نظر باز یا بسته کنید. در حقیقت بازی Call of Duty: Warzone همان بازی است که گیمرها سال‌ها منتظر آن بودند!

 

گیم پلی بازی چطور است؟

 

بازی Call of Duty : Warzone

 

بازی از دو حالت مختلف بتل رویال و پُلاندر (Plunder) پشتیبانی می‌کند. حالت بتل رویال بازی بسیار شبیه به بازی‌های دیگر موجود در این سبک می‌باشد؛ بنابراین بر روی خلاقیت‌های این بخش تمرکز می‌کنیم. اولین نوآوری اکتیویژن در نحوه بازگشت به بازی دیده می‌شود. شما پس از اینکه کشته شدید به زندان Gulag خواهید رفت. در آنجا یک دوئل با پلیر دیگر بازی که کشته شده ‌است خواهید داشت و هر کس که در این دوئل زنده بماند به بازی بازخواهد گشت. بازیکنان خشمگین بازی بعد از برگشتن از نبرد تن به تن حالا انگیزه‌ی بیشتری برای اول شدن دارند و اتفاقا به‌ دنبال قاتل خود می‌گردند. سرعت بالای گیم‌ پلی حتی در زندان Gulag هم حفظ شده است و برخلاف بازی‌هایی مانند Battlefiled V با سرعت Respawn پایین، وقت بازیکنان را تلف نمی‌کند.

حالت Plunder، حالت جدیدیست که به تازگی در کنار سبک بتل رویال عرضه می‌شود. در این بازی شما هربار پس از مرگ دوباره به بازی بازخواهید گشت یا به عبارت حرفه‌ای تر Respawn خواهید شد. در این حالتِ بازی تنها یک هدف وجود دارد و آن جمع آوری مبلغ 1 ملیون دلار است. شما از 2 طریق قادر به جمع آوری این مبلغ خواهید بود که روش ساده‌تر جمع آوری آن از خانه‌ها و مناطق مسکونی است و روش خطرناکتر و البته هیجان انگیز‌تر، کشتن سایر بازیکنان و برداشتن پول جمع شده به واسطه آن‌هاست. نکته مهم در رابطه با حالت Plunder نمایش افرادی است که بیشترین پول را به جیب زده‌اند. در نتیجه بازیکنان می‌توانند با نگاه کردن به نقشه به سمت نفرات برتر حمله‌ور شوند و این موضوع تنش بازی را بیشتر خواهد کرد.

 

پرمیوم پس (premium pass) چیست؟

 

بازی Call of Duty : Warzone

 

همان طور که در ابتدا نیز اشاره کردیم؛ بازی Call of Duty : Warzone به صورت رایگان عرضه شده و پرمیوم پس تنها راه درآمدزایی شرکت اکتیویژن از محصول خودش است. زمانی که شما بازی را نصب می‌کنید، در دسته کاربران Free pass قرار می‌گیرید. اما اگر با خرید 1000CP که واحد پول بازی می‌باشد؛ حساب بازی خود را به کاربر ویژه ارتقا دهید، می‌توانید تجهیزات و امکانات جذاب‌تر و بهتری دریافت کنید. پس از تهیه پرمیوم پس، با انجام ماموریت‌های مختلفِ روزانه و یا هفتگی می‌توانید اسلحه‌هایی با ظاهری متنوع‌تر و کاراکترهای به خصوصی را دریافت کنید که تنها مختص کاربران ویژه طراحی شده‌اند. البته لازم به ذکر است که پرمیوم پس تنها ظاهر کاراکتر و اسلحه شما را تغییر خواهد داد و تاثیری در گیم پلی بازی نخواهد گذاشت پس در نتیجه، عدالت در بازی همواره برقرار خواهد بود.

 

سخن پایانی :

 

بازی Call of Duty : Warzone

 

تجربه بازی Call of Duty : Warzone یکی از بهترین تجربه‌های گیمینگ شما خواهد بود. اگر از سیستم رومیزی قدرتمندی برخوردار هستید؛ سریعا از طریق لانچر بلیزارد اقدام به دانلود بازی نمایید. اما اگر سیستم خوبی ندارید همین الان می‌توانید با مراجعه به لیست کنسول‌های گیمینگ ما، اقدام به خرید کنسول PS4 و یا Xbox 1 نمایید. بازی در هر دو کنسول عملکرد خیره کننده‌ای به نمایش می‌گذارد و قادر است که تا ساعت‌ها شما را بر روی صندلی میخکوب نماید. تجربه بازی کالاف دیوتی آنلاین، آن‌ هم با دوستانتان می‌تواند یکی از به یاد ماندنی ترین خاطرات زندگی شما باشد.
در نهایت، اگر هرگونه سوالی در رابطه با خرید کنسول بازی یا تهیه یک سیستم گیمینگ حرفه‌ای دارید؛ می‌توانید از طریق پشتیبانی آنلاین و یا بخش ارسال نظرات با ما در میان بگذارید. همکاران ما در تیم پشتیبانی فروشگاه اینترنتی هدف، همواره آماده پاسخگویی به شما کاربران عزیز هستند.

 

منبع : callofduty



:: برچسب‌ها: کنسول بازی سونی , ایکس‌باکس , پلی استیشن 4 , تکنولوژی , call of duty warzone , کالاف دیوتی وار زون , سیستم گیمینگ , کال اف دیوتی ,
:: بازدید از این مطلب : 174
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 6 خرداد 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : edbazar

دو گوشی اندرویدی میان رده و شیکی که می‌توان با بودجه نه چندان بالا خریداری کرد و از بکارگیری آن ها لذت برد به ترتیب گوشی های ردمی نوت 8 تی شیائومی (Xiaomi Redmi Note 8T) و وای 9 پرایم 2019 هوآوی (Huawei Y9 Prime 2019) هستند. اما کدامیک از این دو محصول گزینه خرید بهتری خواهند بود؟ در این مقاله به مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی می‌پردازیم و نقاط قوت هر یک از آن ها نسبت به دیگری را مشخص خواهیم کرد. با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی : مقدمه

بخش قابل ملاحظه‌ای از کاربرانی که به دنبال خرید یک گوشی جدید هستند، بودجه‌ای مابین 4 الی 5 میلیون تومان را بدین منظور در نظر می‌گیرند. اگر بودجه شما هم در همین اندازه باشد، دو گوشی Y9 Prime 2019 هوآوی و Redmi Note 8T شیائومی می‌توانند از بهترین گزینه های خرید پیش رویتان باشند. هر دو گوشی از کیفیت ساخت خوب، ظاهر زیبا، سخت افزار مناسب و قدرت عملکرد مطلوبی برخوردارند. اما خرید کدامیک از این دو انتخاب بهتری است؟ ما قصد داریم پاسخ این سوال به واسطه این مطلب و مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی خدمتتان ارائه کنیم.

قیمت هوآوی Y9 Prime 2019 تقریبا با قیمت شیائومی Redmi Note 8T برابر است و اختلال ناچیزی که مابین قیمت آن ها وجود دارد کاملا قابل چشم‌پوشی خواهد بود که در ادامه مطلب بیشتر در مورد آن صحبت خواهیم کرد. پس اگر به دنبال خرید یک گوشی میان رده و خوش ساخت اندرویدی هستید و بودجه‌ای در حدود 4 الی 4.5 میلیون تومان را بدین منظور اختصاص داده‌اید و به ترتیب ردمی نوت 8T و وای 9 پرایم 2019 نظرتان را جلب کرده‌اند، این مقایسه را از دست ندهید و تا انتها با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی : طراحی، ظاهر و کیفیت ساخت

اگر به ظاهر گوشی اهمیت می‌دهید و تمایل دارید موبایل شما شیک و جذاب باشد، هر دو گوشی مورد نظر این ویژگی را ارائه می‌کنند. صفحه نمایش هر دو محصول حاشیه های بسیار باریکی دارد و وقتی از نمای رو به رو به آن ها نگاه کنید این مسئله منجر به افزایش جذابیت ظاهری آن ها می‌شود. در بخش فوقانی صفحه نمایش گوشی Redmi Note 8T یک زائده کوچک یا اصطلاحا ناچ (Notch) برای نصب لنز دوربین سلفی تعبیه شده اما همچنین قسمت در گوشی هوآوی Y9 Prime 2019 وجود ندارد و لنز دوربین سلفی این گوشی به صورت پاپ آپ بوده و از گوشه سمت چپ و فوقانی قاب آن خارج می‌شود. پس از نظر سبک طراحی لنز دوربین سلفی، نماینده هوآوی می‌تواند سبکی جذاب و جالب تر را به همراه داشته باشد، اگرچه نباید از دردسرهای تعمیر و نگهداری آن در شرایط خاص چشم‌پوشی کرد!

 

مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی

 

قاب پشت هر دو گوشی براق و جذاب طراحی شده و در گوشه سمت چپ و فوقانی قاب پشت هر دوی آن ها مجموعه لنزهای دوربین اصلی‌شان تعبیه شده‌اند. یکی از اصلی ترین تفاوت های قاب پشت دو گوشی شما با در دست گرفتشان متوجه آن می‌شوید مربوط به انحنای لبه های قاب پشت گوشی Y9 Prime 2019 و فلت بودن این بخش از قاب پشت گوشی Redi Note 8T خواهد بود. ترجیح دادن سبک طراحی قاب پشت یکی از این دو اسمارتفون نسبت به محصول دیگر به سلیقه شخصی شما مربوط می‌شود اما ما بیشتر سبک طراحی قاب پشت نماینده شیائومی را می‌پسندیم.

موضوع بعدی که باید در مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی به آن اشاره کنیم مربوط به اندازه و ابعاد آن ها می‌شود. بدنه نماینده هوآوی ابعاد 8.9 در 77.3 در 163.5 میلیمتری دارد و بدنه نماینده شیائومی ابعاد 8.6 در 75.4 در 161.1 میلیمتری را ارائه می‌کند. بنابراین بدنه گوشی Redmi Note 8T نسبت به Y9 Prime 2019 کم عرض‌تر خواهد بود و کمی هم طول کوتاه‌تری دارد که البته این تفاوت ابعادی به صورت خیلی واضح مابین دو گوشی قابل درک نیست و با دقت زیاد قابل تشخیص خواهد بود. وزن دو گوشی هم تقریبا در یک رده قرار دارد و نماینده هوآوی 196.8 گرمی است و نماینده شیائومی وزنی در حدود 200 گرم را ارائه می‌کند.

هر دو گوشی مورد نظر از اسکنر انگشت فیزیکی بهره می‌برند که روی قاب پشت آن ها نصب شده است. در بررسی آن ها مشخص شد که کیفیت عملکرد اسکنرشان خوب است و دقت و سرعت مطلوبی دارد. هر دو گوشی هم به چک 3.5 میلیمتری هندزفری مجهز شده‌اند. فریم اصلی هر دوی آن ها پلاستیکی است و روی پنل جلوی دو گوشی با شیشه ضد خش پوشانده می‌شود. اما یکی از اصلی ترین تفاوت های دو اسمارتفون مورد نظر که باید در مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی به آن اشاره کنیم مربوط به جنس قاب پشت آن ها می‌شود. قاب پشت گوشی Redmi Note 8T از گوریلاگلس 5 ساخته شده و مراتب مقاومت خوبی در برابر تماس با اشیای نوک تیز و خراشیده شدن دارد اما قاب پشت گوشی هوآوی Y9 Prime 2019 پلاستیکی است و به طبع مقاومت خیلی بالایی در برابر خراشیده شدن ارائه نمی‌کند.

 

مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی

 

بنابراین در مجموع تفاوت های جالب و مهمی مابین سبک طراحی و کیفیت ساخت دو گوشی وجود دارد که مهمترین آن ها شامل پاپ آپ بودن لنز دوربین سلفی نماینده هوآوی و همچنین جنس قاب پشت آن ها خلاصه می‌شود که در نماینده شیائومی وضعیت بهتری دارد. ترجیح دادن یکی از این دو گوشی نسبت به محصول دیگر از نظر سبک طراحی و ظاهر بیشتر به سلیقه شخصی کاربر بستگی دارد اما به عقیده ما از این نظر گوشی شیائومی Redmi Note 8T می‌تواند گزینه خرید بهتری باشد.

 

مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی : صفحه نمایش

اگر به گوشی های مجهز به صفحه نمایش و بدون حاشیه علاقه دارید، انگشت بر روی اسمارتفون های مناسبی قرار داده‌اید. صفحه نمایش هر دو گوشی ردمی Note 8T و هوآوی Y9 Prime 2019 بزرگ و بدون حاشیه هستند. نماینده هوآوی به یک صفحه نمایش 6.59 اینچی نوع LTPS IPS مجهز است که رزولوشن 2340 در 1080 پیکسل را ارائه کرده و تراکم آن به چیزی در حدود 391 پیکسل در هر اینچ می‌رسد. در سمت مقابل نمایشگر گوشی Redmi Note 8T اندازه 6.3 اینچی دارد و از نوع IPS بوده و رزولوشن 2340 در 1080 پیکسل را ارائه می‌کند تا بدین ترتیب تراکمی در حدود 409 پیکسل در هر اینچ برای آن به وجود آید. پس تا به اینجای کار مشخصات صفحه نمایش دو گوشی تقریبا شبیه به هم است و تفاوت های خیلی ناچیزی مابین آن ها وجود دارد که قابل چشم پوشی هستند.

شرکت های سازنده هر دو گوشی مدعی شده‌اند که روی پنل جلوی آن ها از شیشه ضد خش استفاده شده اما هوآوی اشاره دقیقی به مدل این شیشه نداشته است، در حالی که شیائومی مشخص کرده شیشه ضد خش پنل جلوی گوشی Redmi Note 8T از نوع گوریلاگلس 5 خواهد بود. در مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی هم مشخص شد که شیشه روی ال سی دی نماینده شیائومی مقاومت بیشتری در مقایسه با شیشه ضد خش نماینده هوآوی دارد. با این حال توصیه داریم حتما برای مراقبت از صفحه نمایش دو گوشی از گلس محافظ ال سی دی استفاده کنید. همانطور که قبلا هم گفتیم نمایشگر هر دو گوشی حاشیه های بسیار باریکی دارند و طبق آمار نسبت تصویر به بدنه آن ها به ترتیب برای گوشی ردمی Note 8T معادل 80.2 درصد و برای گوشی Y9 Prime 2019 معادل 84.3 درصد خواهد بود و بدین ترتیب ظاهری جذاب و شیک از نمای رو به رو برای دو گوشی ایجاد می‌شود.

 

مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی

 

اما کیفیت صفحه نمایش کدامیک از آن ها وضعیت بهتری دارد؟ در مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی مشخص شد که کیفیت محتوا روی صفحه نمایش هر دو محصول وضعیت مطلوبی دارد و از نظر کنتراست، شادابی شارپنس و وضوح تقریبا یک کیفیت مشابه را ارائه می‌کنند. بزرگ بودن نمایشگر آن ها هم سبب می‌شود که انجام کارهایی مثل وبگردی یا تماشای ویدیو و فیلم به مراتب لذت‌بخش‌تر شود. اما با این حال ما شخصا سبک طراحی صفحه نمایش گوشی Y9 Prime 2019 را بیشتر می‌پسندیم چون اولا اندازه آن کمی بزرگ تر از نمایشگر گوشی Redmi Note 8T است و ثانیا در بخش فوقانی آن هیچ زائده‌ای برای نصب لنز دوربین سلفی وجود ندارد و این امر منجر به زیبا و جذاب تر به نظر آمدن گوشی می‌شود. پس در مجموع علیرغم اینکه کیفیت عملکرد صفحه نمایش هر دو گوشی مورد نظر را باید در یک سطح قرار داد، نظر شخصی ما این است که سبک طراحی نمایشگر نماینده هوآوی جذاب تر و جالب تر خواهد بود و این می‌تواند مزیتی برای آن باشد.

 

مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی : سیستم عامل و بستر نرم افزاری

از آنجایی که هر دو گوشی مورد نظر از سیستم عامل اندروید بهره می‌برند، بنابراین تفاوت های خیلی محسوسی مابین بستر نرم افزاری اصلی و هسته‌ای آن ها وجود ندارد و تفاوت های آن ها در رابط کاربری اختصاصی خلاصه می‌شود که توسط شرکت های سازنده روی اندروید نصب شده است. در حالت پیش فرض گوشی Y9 Prime 2019 از اندروید 9 پای (Android 9 Pie) بهره‌مند خواهد بود و رابط کاربری Magic UI هم روی آن نصب و راه اندازی می‌شود. نسخه پیش فرض سیستم عامل گوشی Redmi Note 8T هم اندروید پای است و رابط کاربری آن MIUI 10 نام دارد. هم رابط MIUI و هم رابط Magic UI از نظر ساختار رابط های خیلی بهینه‌ای نیستند و قابلیت های زیادی در آن ها ارائه شده است.

بنابراین اگر به شخصی سازی گوشی و ارائه قابلیت های زیاد نرم افزاری اهمیت می‌دهید، رابط هر دو گوشی می‌تواند نظرتان را جلب کند اما اگر به دنبال یک رابط بهینه، سلیس و پربازده هستید، هیچ یک از دو گوشی مذکور این ویژگی را ارائه نمی‌کنند. در مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی مشخص شد که هر دو گوشی به راحتی از پس انجام اقداماتی مثل نصب و استفاده از تلگرام، واتساپ، اینستاگرام، ارسال و دریافت پیامک، وبگردی و غیر بر می‌آیند و بستر نرم افزاری آن ها در این شرایط با هیچ لگ و تاخیری رو به رو نمی‌شود که خب موضوع بسیار خوبی خواهد بود.

 

مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی

 

اما اینکه کدام گوشی از بستر نرم افزاری بهتری بهره‌مند است سوالی خواهد بود که باید شما با توجه به تجربه و سلیقه شخصی خودتان به آن پاسخ دهید. به عقیده ما واقعا نمی‌توان مدعی شد که بستر نرم افزاری یکی از این دو گوشی مطلقا در مقایسه با بستر نرم افزاری گوشی دیگر برتر است. همچنین به هیچ عنوان نمی‌توان مدعی شد که دو گوشی از بستر نرم افزاری روان و بهینه‌ای بهره می‌برند. بنابراین انتخاب گوشی بهتر در این بخش را بر عهده خودتان قرار می‌دهیم، چون به عقیده ما از نظر بستر نرم افزاری و سیستم عامل دو گوشی Redmi Note 8T و Y9 Prime 2019 وضعیت مشابه و یکسانی دارند.

 

مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی : پردازنده، رم و حافظه جانبی

طبیعتا قدرت پردازشی یکی از اصلی ترین عوامل تعیین کننده در انتخاب و خرید موبایل خواهد بود. بنابراین این بخش از مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی اهمیت ویژه‌ای دارد. تراشه‌ای که در قلب گوشی Y9 Prime 2019 بکار گرفته شده تراشه Kirin 710F خواهد بود که طی فرآیند 12 نانومتری تولید می‌شود. پردازنده مرکزی آن هشت هسته‌ای بوده و از چهار هسته پردازشگر Cortex-A53 با فرکانس کاری 1.7 گیگاهرتزی و چهار هسته پردازشگر Cortex-A73 با فرکانس کاری 2.2 گیگاهرتزی تشکیل می‌شود. پردازنده گرافیکی Mali-G51 MP4 هم در این تراشه وظیفه تجزیه و تحلیل داده های گرافیکی را بر عهده دارد. گوشی از رم 4 گیگابایتی بهره می‌برد و از نظر حافظه داخلی در دو نسخه 64 و 128 گیگابایتی عرضه شده است. ضمنا امکان نصب حافظه جانبی هم در آن وجود دارد.

اما در سمت مقابل گوشی شیائومی ردمی نوت 8 تی از تراشه اسنپدراگون 665 کوالکام بهره می‌برد که طی فرآیند 11 نانومتری تولید شده و یک پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای دارد. چهار هسته پردازشگر مرکزی این تراشه از نوع Kyro 260 Silver بوده و فرکانس 1.8 گیگاهرتزی را ارائه می‌کنند و چهار هسته دیگر آن از نوع Kyro 260 Gold هستند و فرکانس 2 گیگاهرتزی دارند. پردازنده گرافیکی بکار رفته در این تراشه هم پردازنده قدرتمند Adreno 610 است. گوشی شیائومی ردمی نوت 8T از نظر رم در دو نسخه با ظرفیت های 3 و 4 گیگابایتی عرضه شده و از نظر حافظه داخلی هم شامل نسخه های 32، 64 و 128 گیگابایتی می‌شود. این گوشی هم مثل نماینده هوآوی از اتصال حافظه جانبی پشتیبانی می‌کند. لازم به ذکر است که در مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی از نسخه های مجهز به رم 4 و حافظه داخلی 64 گیگابایتی دو گوشی استفاده شد.

 

مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی

 

اما کدامیک از این دو گوشی بازده پردازشی و قدرت عملکرد بهتری دارند؟ در بررسی و مقایسه آن ها ما بازی پابجی موبایل (PUBG Mobile) را برای مدت زمان 15 دقیقه در هر دوی آن ها نصب و اجرا کردیم و سپس 10 برنامه از پیش تعیین شده را در آن ها اجرا کردیم. خروج از هر برنامه فقط زمانی انجام شد که بارگذاری اولیه آن تکمیل می‌شد. برنامه ها هم از بین اپلیکیشن های نسبتا سنگین انتخاب شدند. در نهایت نتیجه مقایسه نشان داد که هر دو گوشی از پس اجرای بازی هایی مثل پابجی موبایل بر می‌آیند و همچنین سرعت و کیفیت عملکرد هر دو گوشی در اجرای اپلیکیشن های سنگین مطلوب است اما در مجموع سرعت عمل گوشی Redmi Note 8T و تراشه اسنپدراگون 665 آن کمی بیشتر از گوشی هوآوی Y9 Prime 2019 و تراشه Kirin 710F خواهد بود. پس اگر خیلی روی قدرت و سرعت عملکرد گوشی حساس هستید، احتمالا شیائومی ردمی نوت 8 تی می‌تواند گزینه خرید بهتری برای شما باشد، اگرچه تفاوت پتانسیل پردازشی دو گوشی آنقدرها زیاد نیست و در عمل تقریبا قابل لمس نخواهد بود.

 

مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی : دوربین اصلی و سلفی

کیفیت عملکرد دوربین یکی دیگر از اصلی ترین مسائلی است که کاربران در انتخاب و خرید گوشی موبایل توجه ویژه‌ای به آن می‌کنند. دوربین اصلی گوشی Y9 Prime 2019 از سه لنز 16، 8 و 2 مگاپیکسلی تشکیل شده که به ترتیب از نوع واید (Wide)، اولتراواید (Ultrawide) و عمقی (Depth) هستند. قابلیت هایی همچون فوکوس خودکار مرحله‌ای (PDAF)، عکسبرداری با زاویه دید گسترده، عکسبرداری پانوراما، عکسبرداری پرتره، HDR و قابلیت ضبط ویدیو های فول اچ دی با نرخ 30 فریم در هر ثانیه هم توسط مجموعه دوربین اصلی این گوشی پشتیبانی می‌شوند. اما در سمت مقابل دوربین اصلی گوشی Xiaomi Redmi Note 8T از چهار لنز مختلف تشکیل شده که به ترتیب 48 مگاپیکسلی واید، 8 مگاپیکسلی اولتراواید، 2 مگاپیکسلی ماکرو (Macro) و 2 مگاپیکسلی عمقی هستند.

قابلیت هایی که توسط دوربین اصلی گوشی ردمی نوت 8T پشتیبانی می‌شوند هم شامل مواردی همچون فوکوس خودکار مرحله‌ای (PDAF)، عکسبرداری با زاویه دید گسترده، عکسبرداری ماکرو، عکسبرداری پانوراما، عکسبرداری پرتره، HDR و قابلیت ضبط ویدیو های 4K با نرخ 30 فریم در هر ثانیه خواهند بود. بنابراین با دوربین گوشی شیائومی Redmi Note 8T می‌توانید ویدیوی های 4K و همچنین عکس های ماکرو (بزرگنمایی شده میکروسکوپی) ضبط کنید اما این قابلیت ها توسط دوربین گوشی Y9 Prime 2019 پشتیبانی نمی‌شوند. اما کیفیت عملکرد دوربین اصلی کدام گوشی وضعیت بهتری دارد؟

 

مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی

 

در مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی مشخص شد که تقریبا در اغلب مواقع کیفیت عملکرد دوربین اصلی نماینده شیائومی یک سر و گردن بالاتر از کیفیت عملکرد دوربین نماینده هوآوی قرار می‌گیرد. گذشته از قابلیت هایی مثل امکان عکسبرداری ماکرو، امکان ضبط عکس های 48 مگاپیکسلی و امکان ضبط ویدیو های 4K که توسط دوربین نماینده شیائومی پشتیبانی می‌شوند اما هوآوی وای 9 پرایم 2019 از آن پشتیبانی نمی‌کند، کیفیت عملکرد دوربین اصلی نماینده شیائومی در ضبط عکس های عادی در شرایط یکسان هم بیشتر از گوشی هوآوی Y9 Prime 2019 خواهد بود. ضبط جزئیات بیشتر، شادابی بهتر رنگ ها و دقت بالاتر در ضبط عکس های پرتره به خوبی در بررسی دوربین اصلی دو گوشی قابل درک بود.

در محیط های با نور کم و تاریک کیفیت عملکرد دوربین هر دو اسمارتفون مورد نظر افت می‌کند و در اینگونه شرایط تقریبا بازده یکسانی از سمت هر دوی آن ها ارائه می‌شود. اما دوربین سلفی آن ها چطور خواهد بود؟ دوربین اصلی گوشی ردمی Note 8T از یک لنز 13 مگاپیکسلی واید تشکیل شده که از قابلیت هایی مثل HDR، عکسبرداری پانوراما، عکسبرداری پرتره سلفی و ضبط ویدیو های فول اچ دی با نرخ 30 فریم در هر ثانیه پشتیبانی به عمل می‌آورد. در سمت مقابل دوربین سلفی گوشی Huawei Y9 Prime 2019 که از نوع پاپ آپ است یک لنز 16 مگاپیکسلی دارد و از قابلیت ضبط عکس های سلفی پرتره و ضبط ویدیو های فول اچ دی با نرخ 30 فریم در هر ثانیه پشتیبانی می‌کند.

 

مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی

 

در مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی مشخص شد از نظر دوربین سلفی خیلی تفاوت محسوسی مابین کیفیت عملکرد لنزهای دو گوشی وجود ندارد و هر دو تقریبا بازده یکسانی را ارائه می‌کنند، بنابراین در مجموع می‌توان اینطور گفت که از نظر دوربین گوشی شیائومی Redmi Note 8T کیفیت عملکرد بهتری در مقایسه با گوشی هوآوی Y9 Prime 2019 دارد. ضمن اینکه دوربین این گوشی از سه قابلیت خاص پشتیبانی به عمل می‌آورد که در دوربین نماینده هوآوی ارائه نمی‌شوند. این سه قابلیت به ترتیب شامل عکسبرداری 48 مگاپیکسلی، ضبط ویدیو های 4K و امکان ضبط عکس های ماکرو می‌شود. پس اگر به کیفیت عملکرد دوربین اهمیت می‌دهید، مطمئنا گوشی ردمی Note 8T گزینه خرید بهتری برای شماست.

 

مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی : باتری و شارژدهی

شرکت هوآوی برای تامین انرژی مورد نیاز گوشی وای 9 پرایم 2019 از یک باتری لیتیوم پلیمری 4000 میلی آمپر ساعتی استفاده کرده است. جالب است بدانید که باتری گوشی Redmi Note 8T شیائومی هم دقیقا خصوصیات مشابه دارد و یک باتری لیتیوم پلیمری 4000 میلی آمپر ساعتی خواهد بود. در بررسی دو گوشی مشخص شد که قدرت شارژدهی باتری هر دوی آن ها تقریبا وضعیت یکسانی دارد و باتری هر دو گوشی با یک مرتبه شارژ تقریبا 1 الی 1.5 روز انرژی مورد نیاز دستگاه را برای یک کاربر معمولی تامین می‌کنند. طبیعتا مقدار دقیق شارژدهی باتری آن ها به نوع استفاده کاربر از دستگاه وابسته خواهد بود.

متاسفانه قابلیت شارژ سریع توسط گوشی Y9 Prime 2019 پشتیبانی نمی‌شود و این مسئله یکی از نقاط ضعف آن خواهد بود، اما در سمت مقابل شارژر اورجینال گوشی Redmi Note 8T یک شارژر 18 واتی است و بدین ترتیب دستگاه از قابلیت شارژ سریع پشتیبانی به عمل می‌آورد. به همین سبب فول شارژ باتری نماینده شیائومی تقریبا در مدت زمان 70 دقیقه قابل انجام خواهد بود اما فول شارژ باتری گوشی هوآوی وای 9 پرایم 2019 تقریبا تا 100 دقیقه طول می‌کشد. پس اگر به سرعت شارژ باتری اهمیت می‌دهید، گوشی شیائومی ردمی نوت 8 تی گزینه خرید بهتری برای شماست.

 

مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی

 

مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی : قیمت و ارزش خرید

از نظر قیمت خیلی تفاوت عمده و محسوسی مابین دو گوشی مورد نظر وجود ندارد اما به هر حال قیمت از اصلی ترین معیارهای خرید کاربران است و باید در مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی به آن پرداخته شود. نسخه مجهز به رم 4 و حافظه داخلی 64 گیگابایتی گوشی وای 9 پرایم 2019 هم اکنون (در زمان تدوین این مطلب) در بازار کشورمان با قیمتی در حدود 4 میلیون تومان موجود است و در سمت دیگر نسخه مجهز به رم 4 و حافظه 64 گیگابایتی گوشی ردمی نوت 8T قیمتی در حدود 4.4 میلیون تومان دارد. بنابراین تفاوت قیمت مابین این دو گوشی ناچیز و قابل چشم پوشی خواهد بود.

اما کدامیک از آن ها ارزش خرید بیشتری دارند؟ به عقیده ما با توجه به قیمتی که برای این دو اسمارتفون در نظر گرفته شده، هر دوی آن ها در رده کیفی خودشان از بهترین های بازار هستند و ارزش خرید بالایی دارند. اما اگر از دید مقایسه‌ای به موضوع نگاه کنیم می‌توان با توجه به برخی ویژگی ها از قبیل بهره‌مندی از قاب پشت شیشه‌ای، قدرت پردازشی بهتر، دوربین بهتر و پشتیبانی از قابلیت شارژ سریع، گوشی ردمی نوت 8 تی شیائومی را گزینه خرید بهتری در مقایسه با هوآوی Y9 Prime 2019 محسوب کرد.

 

نتیجه‌گیری

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به مقایسه ردمی نوت 8T شیائومی با وای 9 پرایم 2019 هوآوی پرداختیم. هر دو گوشی مذکور با توجه به قیمتی که دارند از گوشی های عالی و خوش ساخت موجود محسوب می‌شوند و طبیعتا ارزش خرید بالایی خواهند داشت. اما در مجموع با توجه به برخی ویژگی های خاص و برتری های گوشی Redmi Note 8T نسبت به هوآوی Y9 Prime 2019 ما خرید آن را ترجیح داده و به شما پیشنهاد می‌کنیم. با این حال مطمئن هستیم از خرید هوآوی وای 9 پرایم 2019 هم پشیمان نمی‌شوید.



:: برچسب‌ها: بررسی Huawei Y9 Prime 2019 , مقایسه Redmi Note 8T با Y9 Prime 2019 , مقایسه ردمی نوت 8T با وای 9 پرایم 2019 , Xiaomi Redmi Note 8T ,
:: بازدید از این مطلب : 189
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : edbazar

با نفوذ اینترنت و ارتباطات دیجیتال به زندگی شهری، وجود یک شبکه پایدار و کارا بیش‌تر از همیشه اهمیت پیدا کرد. امروز می‌توان گفت که کلیه خدمات زندگی انسان بر بستر شبکه شکل می‌گیرد؛ هرچند که به واسطه محدود بودن متخصصان این حوزه، آگاهی مردم نسبت به این بستر بسیار کم می‌باشد. سوئیچ شبکه یکی از مهم ترین قطعات شبکه است که بدون استفاده از آن، ساخت شبکه تقریبا غیرممکن خواهد بود. سوییچ‌ها عملکردی شبیه به هاب دارند، با این تفاوت که بسته‌های ارسالی به‌طورکلی از یک دستگاه به همه‌ی پورت‌ها ارسال می‌شود و همه‌ی دستگاه های دیگر هم این بسته‌ها را دریافت می‌کنند. اکنون که با اهمیت و کاربرد سوئیچ‌های شبکه آشنا شدید؛ ممکن است که به فکر خرید سوئیچ شبکه متناسب با نیازتان افتاده باشید. سوئیچ شبکه 24 پورت Cisco WS-C2960-24TC-L، یک سوئیچ مدیریتی (قابل برنامه‌ ریزی) با برخورداری از 2 پورت uplink است که به واسطه قیمت مناسب و عملکرد راضی کننده، جز پرفروش‌ترین سوئیچ‌های ایران می‌باشد. اگر تصمیم به خرید سوئیچ شبکه سیسکو WS-C2960-24TC-L گرفته‌اید؛ در ادامه با نقد و بررسی تخصصی این محصول در فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

نقد و بررسی سوئیچ شبکه 24 پورت Cisco WS-C2960-24TC-L : معرفی اجمالی

 

نقد و بررسی سوئیچ شبکه Cisco WS-C2960-24TC-L

 

برند سیسکو (Cisco) در میان تولیدکنندگان تجهیزات شبکه، برندی نام آشناست. این کمپانی آمریکایی با ارائه‌ محصولاتی بسیار باکیفیت و مطابق با استاندارهای روز جهانی توانسته به خوبی کاربران شبکه را جذب محصولات خود نموده و بازار را برای سایر رقیبان محدود نماید. تولیدات سیسکو در ابتدا به روترهای چند پروتکله محدود می‌شد اما امروزه سوئیچ‌های شبکه، فایروال‌ها (Firewall) و روترهای متنوع این شرکت در هر صنعتی که نیاز به یک شبکه کامپیوتری و نظارتی دارد، دیده می‌شود. سوئیچ شبکه Cisco WS-C2960-24TC-L، یک سوئیچ شبکه مدیریتی با پورت‌های ارتباطی 10/100 مگابایت بر ثانیه می‌باشد که از پس پروژه‌هایی با نیاز سرعت متوسط به خوبی برخواهد آمد. این سوئیچ شبکه به واسطه برخورداری از حافظه رم 64 مگابایتی خود قادر به ذخیره دستورات محدودی خواهد بود که می‌تواند عملکرد شبکه شما را بسیار بهبود ببخشد. در ادامه با بررسی جزبه‌جز سوئیچ شبکه سیسکو WS-C2960-24TC-L، با ما همراه باشید.

 

نقد و بررسی سوئیچ شبکه 24 پورت Cisco WS-C2960-24TC-L : طراحی و ساختار

 

نقد و بررسی سوئیچ شبکه Cisco WS-C2960-24TC-L

 

برای بررسی طراحی در سوئیچ‌های شبکه، تنها ابعاد و محل قرارگیری رابط کاربری و پورت‌های شبکه حائز اهمیت می‌باشند؛ چرا که سوئیچ درون رک قرار گرفته و ظاهر آن در معرض دید نیست. در نمای روبرویی شاهد 24 پورت سوئیچ دیتا هستیم که در باکس‌های 12 عددی قرار گرفته‌اند. این پورت‌ها از نوع 10/100 مگابایت بر ثانیه می‌باشند که از سرعت قابل قبولی برخوردار هستند ولی نسبت به سایر سوئیچ‌های شبکه از استاندارد پایین‌تری بهره می‌برند. در سمت راست این محصول یک محفظه برای استفاده از uplink ports های مختلف شبکه قرار گرفته که می‌توان 2 جفت پورت SFP را در این بخش تعبیه کرد. لازم به ذکر است که برای استفاده از آپلینک‌های مختلف مجبور به خرید آن‌ها خواهید بود و در حالت عادی سوئیچ شبکه Cisco WS-C2960-24TC-L فاقد هرگونه آپلینک می‌باشد. پیش از آنکه به سراغ نمای کلی دستگاه برویم؛ نگاهی هم به سمت چپ قسمت جلویی سوئیچ شبکه Cisco WS-C2960-24TC-L خواهیم داشت که چراغ‌های اعلان این سوئیچ در آن قسمت قرار گرفته‌اند. این چراغ‌ها وضعیت کلی دستگاه همچون: اتصالات، وضعیت اجرای دستورات، وضعیت نیرو و همچنین جزئیات مربوط به انتقال اطلاعات را در اختیار شما خواهند گذاشت.

این سوئیچ شبکه در ابعادی معادل 44.5x23.6x4.4 سانتی متر طراحی شده و وزنی معادل 3.6 کیلوگرم دارد. همانطور که از ابعاد معرفی شده نمایان است؛ سوئیچ شبکه سیسکو Cisco WS-C2960-24TC-L رک مونت (Rackmount) بوده و به راحتی در رک‌های استاندارد فیکس می‌شود. در نمای پشتی این سوئیچ شبکه شاهد یک ورودی جریان الکتریکی هستیم که جهت تامین انرژی مصرفی سوئیچ تعبیه شده است. خوشبختانه سوئیچ شبکه Cisco WS-C2960-24TC-L به یک ورودی برق اضطراری مجهز بوده و شما به عنوان طراح شبکه می‌توانید از برقراری دائم انرژی موردنیاز این سوئیچ اطمینان داشته باشید. در طرف دیگر پورت پاور، شاهد پورت‌ کنسول (Console) هستیم که به جهت کانفینگ سوئیچ مورد استفاده قرار می‌گیرد. کلیه پورت‌های نام برده، در بخش بعد معرفی شده و مورد بررسی قرار خواهند گرفت.

 

نقد و بررسی سوئیچ شبکه 24 پورت Cisco WS-C2960-24TC-L : پورت‌های ارتباطی

 

نقد و بررسی سوئیچ شبکه Cisco WS-C2960-24TC-L

 

شیرازه اصلی هر سوئیچ را پورت‌های سوئیچینگ تشکیل می‌دهند. کلیه ارتباطات سوئیچ شبکه با بستر بیرونی از طریق پورت‌های به کار رفته در آن شکل می‌گیرند. در مجموع سه پورت مختلف در سوئیچ شبکه سیسکو WS-C2960-24TC-L دیده می‌شود که عبارتند از :

پورت‌های سوئیچینگ : سوئیچ شبکه Cisco WS-C2960-24TC-L به 24 پورت سوئیچینگ مجهز شده است. حداکثر سرعت پشتیبانی شده به وسیله این پورت‌ها 100 مگابایت می‌باشد؛ که به همین دلیل به این پورت‌ها «10/100» می‌گویند. متاسفانه پورت‌های به کار رفته در این سوئیچ از قابلیت PoE پشتیبانی نمی‌کنند و نسبت به سایر سوئیچ‌های موجود در بازار از استاندارد سرعت پایین‌تری برخوردار هستند.

پورت‌های UPlink : در کنار 24 پورت سوئیچینگ 10/100، دو جفت پورت SFP Combo هم بر روی سوئیچ WS-C2960-24TC-L سیسکو قابل استفاده خواهد بود. وجود پورت‌های SFP یک امتیاز مثبت برای هر سوئیچ شبکه محسوب می‌شود. چرا که بسیاری از مدیران شبکه در مورد بستر شبکه آینده ‌نگری دارند و به همین دلیل سوئیچ و یا روتری انتخاب می‌کنند که درگاه SFP داشته باشد تا اگر در آینده زیرساخت فیبر نوری را داشته باشند بتوانند سوییچ را به شبکه متصل کنند. البته این برتری برای شما بدون هزینه نخواهید بود و همان طور که مشخص است؛ سوئیچ‌های دارای پورت SFP همچون سوئیچ Cisco WS-C2960-24TC-L از قیمت بیشتری نسبت به سایر سوئیچ‌ها برخوردار هستند. امروزه کانکتورهای SFP به پورت‌های فیبری بسیار محبوب و متداول تبدیل شده‌اند و وجود این پورت‌ها ارزش خرید سوییچ شبکه سیسکو WS-C2960-24TC-L را بسیار بالا برده است.

پورت Console : در قسمت پشتی سوئیچ شبکه Cisco WS-C2960-24TC-L، در طرف دیگر ورودی نیرو، پورت کنسول دیده می‌شود. تبادل دستورات مدیر شبکه با سوئیچ از طریق پورت کنسول انجام خواهد شد. ارتباط سیستم شخصی یا لپ تاپ مسئول شبکه با سوئیچ، به واسطه یک کابل آبی فیروزه‌ای یا مشکی به نام کابل Console صورت می‌گیرد. یک سر کابل کنسول سوکت RJ45 قرار دارد و سر دیگر آن سوکت RS232 می‌باشد. قسمت RJ45 به پورت Console متصل می‌شود و طرف RS232 به PC که قرار است با استفاده از آن سوئیچ را Configure کنیم، متصل خواهد شد. مباحث راجع به این پورت‌ها بسیار گسترده است که ما متناسب با نیاز این نقد و بررسی به برخی از آن‌ها پرداختیم. شما می‌توانید با جستجوی بیشتر، به اطلاعات بیشتری در این باره دست یابید.

 

نقد و بررسی سوئیچ شبکه 24 پورت Cisco WS-C2960-24TC-L : نکات تکمیلی

 

نقد و بررسی سوئیچ شبکه Cisco WS-C2960-24TC-L

 

ظرفیت سوییچینگ در این محصول شرکت سیسکو برابر با 32 گیگابایت بر ثانیه است. این میزان از پهنای باند برای استفاده تعدادی زیادی از ابزار شبکه و دوربین‌های مداربسته متصل به شبکه مطلوب است و کاربر را از این بابت با مشکلی روبرو نمی‌کند. خوشبختانه سوئیچ شبکه سیسکو WS-C2960-24TC-L به یک درگاه منبع تغذیه اضطرای مجهز شده است؛ پس اگر این سوئیچ در شبکه شما از نقشی حیاتی برخوردار است، حتما از این درگاه استفاده کنید و یک منبع انرژی دیگر را به این سوئیچ شبکه متصل نمایید. از دیگر ویژگی‌های سوئیچ 24 پورت Cisco WS-C2960-24TC-L می‌توان به استانداردهای آن اشاره کرد. گواهی‌نامه CE نماد بازرگانی است که نشان می‌دهد این سوئیچ کمپانی Cisco مورد تائید اتحادیه اروپاست و خرید و فروش آن در این حوزه مجاز است. استاندارد RoHS که مخفف عبارت «Restriction of Hazardous Substances» استانداردی است که استفاده از برخی مواد خطرناک را محدود می‌سازد. این استاندارد فقط به دستگاه هایی اعطا می‌شود که در ساخت آن از مواد سمی و خطرناک استفاده نشده و قابل بازیافت هستند. استاندارد FCC که مخفف عبارت «Federal Communications Commission» نشانگر این است که این سوئیچ شبکه با استانداردهای «کمیسیون ارتباطات فدرال» ایالات‌ متحده سازگار است و تداخلات الکترونیکی غیر استاندارد ندارد.

 

نتیجه نهایی :

اگر اجرای شبکه‌ای به شما سپرده شده که سرعت انتقال در آن زیاد مهم نیست و مدیریت شبکه از اهمیت بسیار بیشتری برخوردار است؛ خرید سوئیچ شبکه Cisco WS-C2960-24TC-L می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌های شما باشد. برخورداری از 24 پورت سوئیچینگ، در کنار 2 پورت SFP و قابل مدیریت بودن این سوئیچ را می‌توان بهترین ویژگی‌های این محصول دانست. در نهایت قیمت سوئیچ سیسکو WS-C2960-24TC-L را می‌توان آخرین نقطه عطف این محصول سیسکو دانست؛ چرا که قیمت گذاری صورت گرفته برای این سوئیچ شبکه بسیار منصفانه بوده و ارزش خرید آن را بالابرده است.

در آخر پیشنهاد می‌کنم اگر بنا به هر دلیلی سوئیچ شبکه Cisco WS-C2960-24TC-L را مناسب خود نمی‌دانید؛ با مراجعه به لیست سوئیچ‌های شبکه، نسبت به بررسی و مقایسه سایر سوئیچ‌های شبکه موجود در فروشگه اینترنتی هدف اقدام نمایید.

 

نقاط قوت :

  • قابل مدیریت بودن سوئیچ
  • برخورداری از 2 جفت پورت SFP
  • قیمت مناسب

 

نقاط ضعف :

  • عدم استفاده از پورت‌های PoE
  • پایین بودن سرعت پورت‌های سوئیچینگ، نسبت به استاندارد روز


:: برچسب‌ها: سوئیچ شبکه Cisco WS-C2960-24TC-L , قیمت سوئیچ شبکه Cisco WS-C2960-24TC-L , Cisco WS-C2960-24TC-L Switch , تکنولوژی ,
:: بازدید از این مطلب : 213
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 31 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : edbazar

در برخی پروژه‌های شبکه حجم اطلاعات و اجزای شبکه محدود است ولی نیاز مدیریتی بالایی برای پروژه در نظر گرفته می‌شود. در این گونه پروژه‌ها با یک لحظه اختلال در شبکه ممکن است خسارات جبران ناپذیری به صاحب پروژه وارد شود. در این گونه مسائل طراح شبکه سعی می‌کند که از قطعاتی با توان پردازشی بالا و به روز استفاده نماید، که احتمال بروز خطا در آن‌ها بسیار کم است. سوئیچ شبکه به عنوان یکی از اجزای بسیار مهم شبکه، باید از توان دستوربرداری بالایی برخوردار باشد تا بتوان از اجرای درست وظایف مربوط به شبکه مطمئن شد. سوییچ‌ها عملکردی شبیه به هاب دارند، با این تفاوت که بسته‌های ارسالی به‌طورکلی از یک دستگاه به همه‌ی پورت‌ها ارسال می‌شود و همه‌ی دستگاه‌های دیگر هم این بسته‌ها را دریافت می‌کنند. سوئیچ شبکه 24 پورت Cisco WS C3750E 24PD S را می‌توان یکی از هوشمند ترین سوئیچ‌های موجود در بازار ایران دانست. برخورداری از 24 پورت 10/100/1000 مگابایت بر ثانیه در کنار پشتیبانی از سیستم مدیریتی 3 لایه و بسیاری از قابلیت‌های دیگر سبب شده تا این سوئیچ شبکه با کیفیت برای مدیران شبکه بسیار جذاب باشد. اگر به دنبال اطلاعات بیشتری درباره سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S هستید؛ با نقد و بررسی این محصول در فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

نقد و بررسی سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S : معرفی اجمالی

 

نقد و بررسی سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S

 

برند سیسکو (Cisco) را می‌توان یکی از نام آشناترین برندهای حوزه تجهیزات شبکه دانست. این کمپانی آمریکایی با ارائه‌ محصولاتی بسیار باکیفیت و مطابق با استاندارهای روز جهانی توانسته به خوبی کاربران شبکه را جذب محصولات خود نموده و بازار را برای سایر رقیبان محدود نماید. تولیدات سیسکو در ابتدا به روترهای چند پروتکله محدود می‌شد اما امروزه سوئیچ‌های شبکه، فایروال‌ها (Firewall) و روترهای متنوع این شرکت در هر صنعتی که نیاز به یک شبکه کامپیوتری و نظارتی دارد، دیده می‌شود. همان طور که در ابتدا نیز اشاره کردیم؛ سوئیچ شبکه Cisco WS C3750X 48T قابل مدیریت می‌باشد. سوییچ‌های مدیریتی قابلیت کانفیگ ‌شدن و برنامه ‌ریزی تنظیمات خاصی را در اختیار کاربران قرار می‌دهند. با خرید سوئیچ شبکه سیسکو WS C3750X 48T S قادر خواهید بود تا دستورات مشخصی را در حافظه 256 مگابایتی این محصول ذخیره کنید و بسیاری از مشکلات شبکه را با همین کار ساده برطرف نمایید. علاوه بر این، سوئیچ شبکه Cisco WS C3750X 48T S از قابلیت انتقال نیروی الکتریکی بر بستر کابل اترنت (PoE) نیز پشتیبانی می‌کند که این ویژگی سبب برتری این سوئیچ شبکه بر بسیاری از رقبای خود می‌باشد.

 

نقد و بررسی سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S : طراحی و ساختار

 

نقد و بررسی سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S

 

برای بررسی طراحی در سوئیچ‌های شبکه، تنها ابعاد و محل قرارگیری رابط کاربری و پورت‌های شبکه حائز اهمیت می‌باشند؛ چرا که سوئیچ درون رک قرار گرفته و ظاهر آن در معرض دید نیست. در نمای روبرویی شاهد 24 پورت سوئیچ دیتا هستیم که در باکس‌های 12 عددی قرار گرفته‌اند. این پورت‌ها از نوع 10/100/100 Mb/s می‌باشند که در مبحث بعدی به طور مفصل در این باره توضیح خواهیم داد. در سمت راست این محصول یک محفظه برای استفاده از uplink ports شبکه های مختلف قرار گرفته که می‌توان 2 جفت پورت SFP را در این بخش تعبیه کرد. لازم به ذکر است که برای استفاده از آپلینک‌های مختلف مجبور به خرید آن‌ها خواهید بود و در حالت عادی سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S فاقد هرگونه آپلینک می‌باشد.

این سوئیچ شبکه در ابعادی معادل 46x44.5x44.5 سانتی متر طراحی شده و وزنی معادل 8.3 کیلوگرم دارد. همانطور که از ابعاد معرفی شده نمایان است؛ سوئیچ شبکه سیسکو WS C3750E 24PD S رک مونت (Rackmount) بوده و به راحتی در رک‌های استاندارد فیکس می‌شود. در نمای پشتی این سوئیچ شبکه شاهد یک ورودی جریان الکتریکی هستیم که جهت تامین انرژی مصرفی سوئیچ تعبیه شده است. متاسفانه سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S فاقد ورودی برق ضروری بوده و شما به عنوان طراح شبکه باید از برقراری دائمی جریان الکتریکی اطمینان حاصل کنید. در طرف دیگر پورت پاور، شاهد پورت‌های استک (Stack) و کنسول (Concole) هستیم که به ترتیب جهت کانفینگ سوئیچ و همگام سازی شبکه مورد استفاده قرار می‌گیرند. در ادامه به بررسی مهم ترین بخش سوئیچ شبکه سیسکو WS C3750E 24PD S خواهیم پرداخت؛ پس تا انتها با همراه باشید.

 

نقد و بررسی سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S : پورت‌های ارتباطی

 

نقد و بررسی سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S

 

مهم ترین بخش هر سوئیچ را پورت‌های سوئیچینگ تشکیل می‌دهند. کیفیت و قیمت سوئیچ شبکه به عواملی همچون تعداد پورت‌ها، کیفیت پورت‌ها و تکنولوژی به کار رفته در هر پورت وابسته است. به طور کلی 4 نوع پورت مختلف در سوئیچ شبکه سیسکو WS C3750E 24PD S مورد استفاده قرار گرفته است که در پایین به بررسی آن‌ها پرداخته‌ایم.

پورت‌های سوئیچینگ : سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S به 24 پورت سوئیچینگ مجهز شده است. خوشبختانه پورت‌های به کار رفته در این سوئیچ از قابلیت PoE پشتیبانی می‌کنند؛ که به همین دلیل گاها به آن‌ها پورت PoE نیز گفته می‌شود. واژه POE مخفف عبارت Power over Ethernet است و نشان می‌دهد که این پورت‌ها امکان انتقال توان الکتریکی بر بستر کابل شبکه را دارا هستند. این پورت‌ها به کابل‌های شبکه این قابلیت را می‌دهند که بتوانند همانند کابل‌های برق عمل کنند و توان موردنیاز اجزای شبکه را تأمین کنند. به‌عنوان‌مثال اگر بخواهید یک دوربین نظارتی تحت شبکه را با یک کابل شبکه (بدون کابل‌کشی برق) در خارج ساختمان نصب و راه‌اندازی کنید نیازمند PoE هستید. زمانی متوجه اهمیت این قابلیت خواهید شد، که به دلیل بهره مندی سوئیچ سیسکو WS C3750E 24PD S از پورت‌های PoE به میزان قابل توجهی در هزینه‌هایتان صرفه جویی خواهد شد و حجم کار شما نیز پایین‌تر خواهد آمد.

پورت‌های UPlink : در کنار 20 پورت PoE، دو جفت پورت SFP Combo هم بر روی سوئیچ WS C3750E 24PD S سیسکو قابل استفاده خواهد بود. وجود پورت‌های SFP یک امتیاز مثبت برای هر سوئیچ شبکه محسوب می‌شود. چرا که بسیاری از مدیران شبکه در مورد بستر شبکه آینده‌نگری دارند و به همین دلیل سوئیچ و یا روتری انتخاب می‌کنند که درگاه SFP داشته باشد تا اگر در آینده زیرساخت فیبر نوری را داشته باشند بتوانند سوییچ را به شبکه متصل کنند. البته این برتری برای شما بدون هزینه نخواهید بود و همان طور که مشخص است؛ سوئیچ‌های دارای پورت SFP همچون سوئیچ Cisco WS C3750E 24PD S از قیمت بیشتری نسبت به سایر سوئیچ‌ها برخوردار هستند. امروزه کانکتورهای SFP به پورت‌های فیبری بسیار محبوب و متداول تبدیل شده‌اند و وجود این پورت‌ها ارزش خرید سوییچ شبکه سیسکو WS C3750E 24PD S را بسیار بالا برده است.

 

نقد و بررسی سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S

 

پورت‌های Stack : پورت‌های استک برای برقراری ارتباط میان سوئیچ‌ها تعبیه شده‌اند. وجود این پورت‌ها سبب برقراری قابلیتی به نام Switch Stacking در سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S خواهند شد. سوئیچ هایی که از قابلیت سوئیچ استک پشتیبانی می‌کنند، با کابل کوتاه مخصوص استک کردن سوئیچ ها که Stack Cable نیز نام دارد به هم متصل میشوند. یکی از بهترین مزایایی که در Stack کردن سوئیچ ها وجود دارد این است که ما با متصل کردن چند سوئیچ Stackable، در واقع مجموعه سوئیچ های درون شبکه را عملا به یک سوئیچ واحد تبدیل میکنیم. با استفاده از این قابلیت فوق العاده ما امکان این را داریم تا مدیریت متمرکز را تنها با استفاده از یک آدرس IP روی تمامی سوئیچ های موجود در شبکه داشته باشیم. از مزایای استفاده از Stacking سوئیچ‌ها میتوان به سهولت در مدیریت از راه دور سوئیچ‌ها ، کنترل بهتر شبکه ، انعطاف پذیری در توسعه شبکه و بسیاری از موارد دیگر اشاره کرد.

پورت Console : ارتباط مدیر شبکه با سوئیچ از طریق پورت کنسول صورت می‌گیرد. سوئیچ Cisco WS C3750E 24PD S دارای یک پورت است که بر روی آن Console نوشته شده است. ارتباط سیستم شخصی یا لپ تاپ مسئول شبکه با سوئیچ به واسطه، یک کابل آبی فیروزه‌ای یا مشکی به نام کابل Console صورت خواهد گرفت. یک سر کابل کنسول سوکت RJ45 قرار دارد و سر دیگر آن RS232 می‌باشد. قسمت RJ45 به پورت Console متصل می‌شود و طرف RS232 به PC که قرار است با استفاده از آن سوئیچ را Configure کنیم، متصل خواهد شد. مباحث راجع به این پورت‌ها بسیار گسترده است که ما متناسب با نیاز این نقد و بررسی به برخی از آن‌ها پرداختیم. شما می‌توانید با جستجوی بیشتر، به اطلاعات بیشتری در این باره دست یابید.

 

نقد و بررسی سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S : نکات تکمیلی

 

نقد و بررسی سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S

 

ظرفیت سوییچینگ در این محصول شرکت سیسکو برابر با 128 گیگابایت بر ثانیه است. این میزان از پهنای باند برای استفاده تعدادی زیادی از ابزار شبکه و دوربین‌های مداربسته متصل به شبکه مطلوب است و کاربر را از این بابت با مشکلی روبرو نمی‌کند. در خاطر داشه باشید که سوئیچ شبکه سیسکو WS C3750E 24PD S فاقد منبع تغذیه اضافیست؛ پس اگر این سوئیچ در شبکه شما از نقشی حیاتی برخوردار است، حتما به فکر یک منبع انرژی اضطراری باشید. سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S به جدیدترین تکنولوژی‌های این شرکت همچون سیستم عامل Cisco IOS Software CLI مجهز شده است. رابط کاربری این سیستم عامل Telent نام دارد و کار کردن با این سوئیچ شبکه را بسیار آسان‌تر از قبل کرده است. از دیگر ویژگی‌های سوئیچ 24 پورت سیسکو WS C3750E 24PD S می‌توان به استانداردهای آن اشاره کرد. گواهی‌نامه CE نماد بازرگانی است که نشان می‌دهد این سوئیچ کمپانی Cisco مورد تائید اتحادیه اروپاست و خریدوفروش آن در این حوزه مجاز است. استاندارد RoHS که مخفف عبارت «Restriction of Hazardous Substances» استانداردی است که استفاده از برخی مواد خطرناک را محدود می‌سازد. این استاندارد فقط به دستگاه‌هایی اعطا می‌شود که در ساخت آن از مواد سمی و خطرناک استفاده نشده و قابل بازیافت هستند. استاندارد FCC که مخفف عبارت «Federal Communications Commission» نشانگر این است که این سوئیچ شبکه با استانداردهای «کمیسیون ارتباطات فدرال» ایالات‌ متحده سازگار است و تداخلات الکترونیکی غیر استاندارد ندارد.

 

نتیجه نهایی :

اگر اجرای پروژه‌ای سنگین با نیازهای مدیریتی بالا را در ذهن دارید؛ خرید سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S را می‌توان یکی از بهترین پیشنهادات برای عملکرد سوئیچینگ دانست. برخورداری از 24 پورت PoE در کنار ویژگی‌هایی همچون Stackable بودن این سوئیچ و بهره مندی از پورت SFP combo سبب می‌شود تا قیمت سوئیچ شبکه سیسکو WS C3750E 24PD S بسیار منصفانه به نظر برسد. با استفاده از رابط کاربری جدید سیسکو در کنار ویژگی‌هایی که در سرتاسر این بررسی به آن‌ها اشاره کردیم؛ قادر خواهید بود تا به راحتی شبکه‌ای کارآمد و پویا تهیه نمایید.

در آخر پیشنهاد می‌کنم اگر بنا به هر دلیلی سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S را مناسب خود نمی‌دانید؛ با مراجعه به لیست سوئیچ‌های شبکه، نسبت به بررسی و مقایسه سایر سوئیچ‌های شبکه موجود در فروشگه اینترنتی هدف اقدام نمایید.

 

نقاط قوت :

  • برخورداری از پورت‌های PoE
  • پشتیبانی از ماژول پورت‌های UpLink
  • قابلیت ایجاد یک کلاستر سوئیچینگ با استفاده از پورت‌های Stack
  • طول عمر بالای محصولات سیسکو

 

نقاط ضعف :

  • عدم ارائه قابلیت کنترل از راه دور
  • عدم ارائه ماژول‌ها، همراه با اقلام داخل جعبه


:: برچسب‌ها: خرید سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S , سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S , مشخصات سوئیچ شبکه Cisco WS C3750E 24PD S , تکنولوژی ,
:: بازدید از این مطلب : 211
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : edbazar

دو گوشی وان پلاس 6 تی (OnePlus 6T) و میت 20 هوآوی (Huawei Mate 20) از آن دسته گوشی های اندرویدی با کیفیت و خوش ساختی هستند که تقریبا در یک رده قیمتی قرار دارند و انتخاب یکی از آن ها می‌تواند کار سختی باشد. در این مقاله می‌خواهیم به مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی بپردازیم و مشخص کنیم کدامیک از این دو ارزش خرید بیشتری دارند. با فروشگاه اینترنتی هدف همراه شوید.

 

مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی : مقدمه

در اواخر سال 2018 شاهد رونمایی از گوشی های متعددی بودیم اما در این بین هوآوی Mate 20 و همچنین گوشی وان پلاس 6T جایگاه خاصی داشتند چون در مقایسه با کارایی و کیفیت ساخت خودشان قیمت رقابتی ارائه می‌کردند و به همین سبب خیلی زود در بین کاربران محبوب شدند. قیمت Huawei Mate 20 تقریبا با قیمت OnePlus 6T برابری می‌کند و این دو گوشی را می‌توان از این نظر در یک رده در نظر گرفت، اگرچه تفاوت چند صد هزار تومانی مابین قیمت نسخه پایه آن ها وجود دارد. اما سوال اصلی این است که کدامیک از این دو گوشی گزینه خرید بهتری هستند؟

در ادامه این مطلب می‌خواهیم به مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی بپردازیم و مشخص کنیم که خرید کدامیک از این دو اسمارتفون می‌تواند گزینه بهتری برای شما باشد. اگر بودجه‌ای در حدود 11 میلیون تومان را در حال حاضر (در زمان تدوین این مطلب) برای خرید یک گوشی اندرویدی با کیفیت و خوش ساخت اختصاص داده‌اید، هم Mate 20 هوآوی و هم OnePlus 6T می‌توانند از بهترین گزینه های خرید پیش رویتان باشند. سعی می‌کنیم این دو گوشی را فقط در زمینه های اصلی با هم مقایسه کنیم و از ورود به جزئیات صرف نظر نماییم. با فروشگاه اینترنتی هدف همراه شوید.

 

مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی : طراحی، ظاهر و کیفیت ساخت

با اولین نگاه به دو گوشی نام برده شده متوجه خواهید شد که هر یک از آن ها تقریبا از زبان طراحی و ظاهر منحصر به فرد خودشان بهره می‌برند، اگرچه برخی از المان های اصلی طراحی آن ها مشابه و یکسان است. هوآوی میت 20 کمی عریض تر از گوشی وان پلاس 6T به نظر می‌رسد، اما طول و ضخامت بدنه دو گوشی خیلی تفاوت محسوسی در مقایسه با یکدیگر ندارد. ابعاد بدنه نماینده هوآوی 8.3 در 77.2 در 158.2 میلیمتر است و بدنه نماینده وان پلاس هم ابعاد 8.2 در 74.8 در 157.5 میلیمتری را ارائه می‌کند. گوشی میت 20 حدود 185 گرم وزن دارد و وزن وان پلاس 6 تی هم تقریبا 188 گرم خواهد بود. پس از نظر ابعاد و اندازه خیلی تفاوت خاصی مابین آن دو دیده نمی‌شود و فقط عریض تر بودن Mate 20 قابل درک است. فریم اصلی هر دو گوشی از آلومینیوم تشکیل شده و قاب پشت و پنل جلوی آن ها هم با شیشه گوریلاگلس پوشانده می‌شود.

 

مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی

 

در مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی مشخص شد که شیشه گوریلاگلس قاب دو گوشی از مقاومت خوبی برخوردار بوده و خیلی راحت روی آن خط و خش ایجاد نمی‌شود، اما با این توصیه داریم برای محافظت از قاب هر دو محصول از گلس محافظ قاب پشت و همچنین گلس ال سی دی استفاده کنید. وقتی از نمای رو به رو به دو گوشی نام برده شده نگاه کنید، سبک طراحی نمایشگر آن ها کاملا مشابه به نظر می‌رسد. صفحه نمایش هر دو گوشی بدون حاشیه بوده و در قسمت فوقانی خود یک زائده کوچک یا به اصطلاح ناچ (Notch) دارد که لنز دوربین سلفی دستگاه را در بر می‌گیرد.

قسمت زیرین صفحه نمایش گوشی وان پلاس 6T قابلیت اسکن انگشت را دارد و به خوبی می‌تواند تایید هویت کاربر را در شرایط گوناگون، فقط با قرار دادن انگشت بر روی صفحه نمایش موبایل انجام دهد. در سمت مقابل هوآوی Mate 20 از یک اسکنر انگشت فیزیکی بهره می‌برد که روی قاب پشت آن نصب شده و کیفیت عملکرد آن هم مطلوب است. پس اگر به گوشی هایی علاقه دارید که اسکنر داخل نمایشگر داشته باشند، وان پلاس 6T این ویژگی را ارائه کرده اما میت 20 هوآوی از آن بهره‌مند نیست.

قاب پشت دو گوشی هم تقریبا از یک زبان طراح یکسان اما با جزئیات متفاوت تشکیل می‌شود. شیشه‌ای بودن قاب پشت Mate 20 و OnePlus 6T سبب شده که این بخش از بدنه آن ها براق، جذاب و بسیار شیک به نظر برسد. لنزهای دوربین اصلی دو گوشی در بخش فوقانی قاب پشت آن ها و با سبکی متفاوت نسبت به هم تعبیه شده‌اند و همانطور که گفتیم نماینده هوآوی یک اسکنر انگشت فیزیکی هم در این قسمت از بدنه خود دارد که در وان پلاس 6T دیده نمی‌شود. ضمنا هر دو گوشی مذکور از اتصال همزمان دو سیم کارت پشتیبانی می‌کنند.

 

مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی

 

نکته بعدی که بد نیست در مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی به آن اشاره کنیم مربوط به بهره‌مندی نماینده هوآوی از جک 3.5 میلیمتری هندزفری و عدم ارائه آن در گوشی OnePlus 6T می‌شود. اما با در دست گرفتن کدام گوشی حس بهتری به کاربر منتقل می‌شود؟ هر دو گوشی از کیفیت ساخت خوبی برخوردارند و ظاهری زیبا را ارائه می‌کنند، اگرچه به عقیده ما بهتر بود گوشی هایی در این رده قیمت حتما از استاندارد ضد آب هم پشتیبانی می‌کردند! با دست گرفتن هر دو گوشی حس خوبی به شما منتقل می‌شود و اصطلاحا هر دو محصول خوش دست هستند. اینکه ظاهر و سبک طراحی کدامیک از آن ها بیشتر مورد پسندتان است یک امر سلیقه‌ای خواهد بود و تصمیم گیری قطعی مبنی بر باید توسط خود شما انجام گیرد، چون از نظر فنی تفاوت خیلی زیادی مابین سبک طراحی، ظاهر و کیفیت ساخت آن ها وجود ندارد.

 

مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی : صفحه نمایش

سبک طراحی صفحه نمایش دو گوشی OnePlus 6T و هوآوی Mate 20 خیلی تفاوتی با هم ندارد و هر دو گوشی در این زمینه از سبک طراحی مدرن و پرمخاطب روز بهره می‌برند. نمایشگری که در گوشی میت 20 بکار رفته یک نمایشگر IPS با اندازه 6.53 اینچ بوده و رزولوشن 2244 در 1080 پیکسل را ارائه می‌کند. بدین ترتیب تراکم پیکسلی آن به چیزی در حدود 381 پیکسل در هر اینچ می‌رسد. در سمت مقابل پنل نمایشگر گوشی OnePlus 6T از نوع Optic AMOLED است و اندازه 6.41 اینچی دارد و رزولوشن آن هم 2340 در 1080 پیکسل خواهید بود تا بتواند تراکم پیکسلی در حدود 402 پیکسل در هر اینچ را ارائه کند.

همانطور که قبلا گفته بودیم روی صفحه نمایش هر دو گوشی با شیشه گوریلاگلس پوشانده شده اما بهتر است حتما یک لایه گلس محافظ ال سی دی بر روی نمایشگر دو گوشی نصب شود. صفحه نمایش هر دو محصول حاشیه های باریکی دارد و طبق آمار نمایشگر Mate 20 تقریبا 88 درصد از کل مساحت پنل جلوی این گوشی را در بر گرفته و این مقدار در گوشی وان پلاس 6T به چیزی در حدود 85 درصد می‌رسد. این امر سبب شده که هر دو گوشی از نمای رو به رو بسیار زیبا، جذاب و شیک به نظر برسند. ضمنا فراموش نکنید که بخش زیرین نمایشگر گوشی OnePlus 6T از قابلیت اسکن انگشت کاربر پشتیبانی به عمل می‌آورد.

 

مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی

 

در مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی مشخص شد که کیفیت عملکرد صفحه نمایش هر دو گوشی بسیار خوب است. بزرگ بودن نمایشگر آن ها یکی از اصلی ترین ویژگی های مثبت دو محصول خواهد بود که انجام کارهایی مثل وبگردی و تماشای فیلم یا کلیپ های ویدیوی یوتیوب را به مراتب لذت‌بخش‌تر می‌کند. اگر به گوشی های با نمایشگر بزرگ و بدون حاشیه علاقه دارید، مطمئن باشید از خرید هوآوی Mate 20 یا وان پلاس 6T پشیمان نخواهید شد. وضوح خوب، شارپنس مطلوب و کنتراست مناسب هم از دیگر ویژگی های مشترک و مطلوب نمایشگر دو گوشی محسوب می‌شود.

صفحه نمایش گوشی های نام برده شده از نظر برایتنس (Brightness) یا شدت روشنایی هم وضعیت بسیار خوبی دارد و بدین ترتیب می‌توان بدون مشکل در محیط های باز و تحت تابش نور محتوای روی آن ها را مشاهده کرد و با گوشی در تعامل بود. برای استفاده بدون مشکل از گوشی در اینگونه محیط ها و شرایط کافیست که شدت روشنایی صفحه نمایش دو اسمارتفون را روی 90 درصد تنظیم کنید. بنابراین دو گوشی نام برده شده از نظر صفحه نمایش هم تقریبا وضعیت مشابه و یکسانی را ارائه می‌کنند و شاید اصلی ترین تفاوت آن ها در این بخش مربوط به پشتیبانی نمایشگر گوشی Mate 20 از قابلیت اسکن انگشت کاربر و عدم پشتیبانی این ویژگی توسط گوشی وان پلاس 6 تی خلاصه شود.

 

مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی : سیستم عامل و بستر نرم افزاری

طبیعتا هم گوشی هوآوی و هم گوشی وان پلاس از سیستم عامل اندروید بهره می‌برند. با توجه به اینکه دو گوشی در یک بازه زمانی یکسانی روانه بازار شده‌اند، جای تعجبی نیست که سیستم عامل پیش فرض نصب شده روی آن ها هم یک نسخه مشابه از اندروید باشد. اندروید 9 پای (Android 9 Pie) به طور پیش فرض روی این دو اسمارتفون نصب است و آپدیت اندروید 10 هم برای هر دوی آن ها منتشر شده و به صورت OTA قابل دانلود و نصب خواهد بود. اما تفاوت اصلی بستر نرم افزاری دو گوشی مربوط به رابط کاربری آن ها می‌شود. نماینده هوآوی از رابط EMUI 9.1 بهره می‌برد و نماینده وان پلاس هم از رابط اختصاصی این شرکت با نام OxygenOS بهره‌مند خواهد بود.

از نظر روان بودن عملکرد بستر نرم افزاری باید بگوییم که هر دو گوشی وضعیت قابل قبول و مطلوبی دارند. تسک های روزمره از قبیل ارسال و دریافت پیامک، استفاده از برنامه هایی مثل تلگرام، واتساپ، اینستاگرام و غیره در هر دو گوشی بدون مشکل و لگ قابل انجام است. در مجموع مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی نشان داد که دو گوشی مورد نظر از بستر نرم افزاری روانه و خوبی بهره می‌برند که لگ و تاخیر در آن جایی ندارد. البته باید اشاره کنیم که احتمال بروز لگ و تاخیر در عملکرد دو گوشی صفر درصد نیست و گاها ممکن است لگ هایی هم در عملکرد آن ها دیده شود. این لگ ها عموما زمانی که حافظه داخلی گوشی تحت فشار قرار گرفته و رو به سمت پر شدن سوق پیدا کند ممکن است نمایان شوند. اما رابط کدام گوشی کاربرپسندتر طراحی شده و وضعیت بهتری را ارائه می‌کند؟ به عقیده ما این مسئله بیشتر به سلیقه شخصی کاربران مربوط می‌شود.

 

مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی

 

از نظر سبک و بهینه بودن وضعیت رابط OxygenOS بهتر از EMUI است اما از نظر قابلیت های شخصی سازی و ویژگی های کاربردی، گوشی هوآوی و رابط EMUI وضعیت بهتری دارند. ضمن اینکه رابط هر دو گوشی امکان استفاده دستگاه در حالت تمام صفحه (Full Screen Mode) پشتیبانی به عمل می‌آورد و بدین ترتیب کاربر را از طریق دستورات اشاره‌ای قادر به تعامل با گوشی می‌کند. اما یکی دیگر از قابلیت هایی که در رابط EMUI ارائه شده و شاید برایتان جالب به نظر برسد، قابلیت EMUI Desktop است که چیزی شبیه به قابلیت سامسونگ دکس (Samsung DeX) بوده و امکان اتصال گوشی به صفحه نمایش و استفاده از آن در حالت دسکتاپ مانند را فراهم می‌کند.

در مجموع به عقیده ما ترجیح دادن رابط یکی از دو گوشی نام برده شده به محصول دیگر امری سلیقه‌ای خواهد بود و این شما هستید که باید در مورد آن تصمیم گیری کنید. اگر تمایل دارید رابط گوشی قابلیت های زیادی را ارائه کند و قابلیت های آن ترکیبی از رابط گوشی های مختلف و حتی سیستم عامل iOS (مثل حذف App Drawer) را به همراه داشته باشد، گوشی هوآوی Mate 20 گزینه خرید خوبی برایتان خواهد بود اما اگر بیشتر به بهینه و سلیس بودن رابط گوشی اهمیت می‌دهید، رابط OxygenOS گوشی وان پلاس 6T گزینه بهتری برای شماست. ما در مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی بیشتر با رابط کاربری و بستر نرم افزاری گوشی OnePLus 6T ارتباط بر قرار کردیم و به عقیده ما بستر نرم افزاری این گوشی وضعیت بهتری در مقایسه با بستر نرم افزاری Huawei Mate 20 دارد.

 

مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی : پردازنده، رم و حافظه داخلی

بدون شک قدرت عملکرد و بازده پردازشی موضوع مهمی است که در خرید یک اسمارتفون با قیمت بالای 10 میلیون تومان باید به آن توجه ویژه‌ای شود. در این بخش از مقایسه OnePlus 6t و هوآوی Mate 20 در مورد این موضوع صحبت می‌کنیم و قدرت پردازشی آن ها را با هم مقایسه خواهیم کرد. تراشه‌ای که در گوش وان پلاس 6 تی به کار رفته تراشه قدرتمند اسنپدراگون 845 کوالکام است که از یک پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای تشکیل می‌شود و طی فرآیند 10 نانومتری تولید شده است. چهار هسته پردازشگر مرکزی آن از نوع Kyro 385 Silver با فرکانس کاری 1.7 گیگاهرتزی هستند و چهار هسته دیگر آن از نوع Kyro 385 Gold با فرکانس کاری 2.8 گیگاهرتز خواهند بود. پردازنده گرافیکی Adreno 630 در قلب این تراشه بکار رفته و دستگاه از نظر رم در دو نسخه 6 و 8 گیگابایتی روانه بازار شده است. از نظر حافظه داخلی هم این گوشی شامل دو نسخه 128 و 256 گیگابایتی می‌شود که هیچ یک از اتصال حافظه جانبی پشتیبانی نمی‌کنند.

اما در سمت مقابل تراشه‌ای که در گوشی Mate 20 هوآوی بکار رفته تراشه Kirin 980 خواهد بود که طی فرآیند 7 نانومتری تولید شده و یک پردازنده مرکزی هشت هسته‌ای دارد. چهار هسته پردازشگر این تراشه از نوع Cortex-A55 هستند و فرکانس کاری 1.8 گیگاهرتزی را ارائه می‌کنند. چهار هسته دیگر آن هم از نوع Cortex-A76 هستند که دو مورد آن ها فرکانس کاری 1.92 گیگاهرتزی داشته و دو مورد دیگر از فرکانس 2.6 گیگاهرتزی بهره می‌برند. پردازنده گرافیکی Mali-G76 MP10 هم در تراشه مذکور وظیفه تجزیه و تحلیل داده های گرافیکی را بر عهده دارد. گوشی هوآوی میت 20 از نظر رم در نسخه های 4 و 6 گیگابایتی عرضه شده و از نظر حافظه داخلی هم دو نسخه 64 و 128 گیگابایتی دارد و دستگاه از اتصال حافظه جانبی پشتیبانی می‌کند.

 

مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی

 

اما کدام گوشی قدرت و بازده پردازشی بهتری دارد؟ در مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی مشخص شد که هر دو محصول قابلیت نصب و اجرای بازی های سنگین و مدیریت تسک های فشرده را دارند. بازی هایی مثل پابجی موبایل (PUBG Mobile) یا آسفالت 9 لجندز (Asphalt 9 Legends) بدون مشکل در هر دو گوشی قابل نصب و اجرا هستند. اما اینکه کدامیک سرعت عمل بهتری را ارائه کرده‌اند سوالی است که باید به آن پاسخ دهیم. در مقایسه دو گوشی وقتی 10 اپلیکیشن را در شرایط یکسان انتخاب و روی هر دو محصول اجرا و سرعت عمل دو گوشی را با هم مقایسه کردیم، وان پلاس 6 تی وضعیت بهتری در مقایسه با گوشی هوآوی Mate 20 داشت.

سرعت اجرای برنامه ها به ویژه در مواقعی که تعداد اپلیکیشن های فعال پس زمینه بیشتر می‌شدند به مراتب در گوشی OnePlus 6T وضعیت بهتری داشت که مطمئنا ناشی از ظرفیت بالاتر رم این گوشی در مقایسه با گوشی هوآوی میت 20 بوده است. لازم به ذکر است که ما در مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی از نسخه مجهز به رم 4 گیگابایتی نماینده هوآوی و نسخه مجهز به رم 6 گیگابایتی نماینده وان پلاس استفاده کردیم. بنابراین همانطور که گفتیم هر دو گوشی بازده پردازشی و قدرت عملکرد مطلوبی دارند اما اگر خیلی ریزبینانه کیفیت عملکرد آن ها را زیر ذره‌بین قرار دهید، گوشی وان پلاس 6 تی قدرت و ثبات بهتری را ارائه می‌کند و می‌تواند گزینه خرید بهتری در مقایسه با Huawei Mate 20 باشد.

 

مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی : دوربین اصلی و سلفی

هوآوی برای دوربین اصلی گوشی Mate 20 از سه لنز 12، 8 و 16 مگاپیکسلی استفاده کرده که به ترتیب از نوع واید (Wide)، تله‌فتو (Telephoto) و اولتراواید (Ultrawide) هستند. قابلیت هایی مثل فوکوس خودکار مرحله‌ای (PDAF)، فوکوس لیزری خودکار (Laser AF)، زوم اپتیکال 2x، عکسبرداری پانوراما، قابلیت HDR، عکسبرداری با زاویه گسترده، عکسبرداری پرتره و امکان ضبط ویدیو های 4K با نرخ 30 فریم در هر ثانیه هم توسط دوربین اصلی این گوشی پشتیبانی می‌شوند. در سمت مقابل دوربین اصلی گوشی وان پلاس 6 تی از دو لنز 16 و 20 مگاپیکسلی تشکیل شده که هر دوی آن ها از نوع واید هستند. قابلیت هایی مثل فوکوس خودکار مرحله‌ای، تثبیت اپتیکال تصویر (OIS)، عکسبرداری پانوراما، قابلیت HDR، عکسبرداری پرتره و ضبط ویدیو های 4K با نرخ های 30 و 60 فریم در هر ثانیه هم توسط دوربین اصلی این گوشی پشتیبانی می‌شود.

 

مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی

 

در مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی مشخص شد که دوربین اصلی هر دو گوشی از کیفیت خوبی برخوردار است و بدین سبب در محیط های با نور مناسب می‌تواند از طریق هر دو گوشی عکس های بسیار با کیفیتی ضبط کرد. شاید اصلی ترین تفاوت مابین دوربین اصلی این دو گوشی مربوط به پشتیبانی Mate 20 از عکسبرداری با زاویه گسترده و عدم پشتیبانی این قابلیت توسط دوربین OnePlus 6T خلاصه شود. ضمنا به عقیده ما تقریبا در 60 درصد مواقع دوربین اصلی گوشی وان پلاس 6T می‌تواند عکس های بهتری در مقایسه با دوربین هوآوی میت 20 ثبت کند، اگرچه در برخی مواقع شادابی رنگ ها و شارپنس عکس های ضبط شده با دوربین گوشی Mate 20 بهتر از تصاویر مشابه ضبط شده با دوربین وان پلاس 6T به نظر می‌رسند.

کیفیت عکس هایی که در محیط های با نور کم و تاریک با دوربین دو گوشی نام برده شده ثبت خواهند شد خیلی زیاد نیست و طبیعتا افت کیفیت محسوسی را در این شرایط شاهد خواهید بود، عکس های پرتره هم با دوربین اصلی هر دو گوشی بسیار خوب و با کیفیت ضبط می‌شوند. دقت عمل هر دوی آن ها در تفکیک سوژه اصلی از فضای پس زمینه مثال زدنی است و بدین ترتیب علاقمندان به عکسبرداری پرتره از خرید هر دو محصول نام برده راضی می‌شوند. پس در مجموع دوربین اصلی هر دو گوشی کیفیت خوبی دارد و اینطور نیست که بگوییم مطلقا دوربین یکی از آن ها بهتر از دیگری عمل می‌کند. به عقیده ما در 60 درصد مواقع می‌توان عکس های بهتری با دوربین گوشی OnePlus 6T ضبط کرد و در 40 درصد مواقع هم دوربین هوآوی Mate 20 عکس های بهتری در مقایسه با گوشی مذکور ضبط می‌کند.

 

مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی

 

اما دوربین سلفی دو گوشی مورد نظر چطور است؟ دوربین سلفی گوشی میت 20 از یک لنز 24 مگاپیکسلی واید تشکیل شده و از قابلیت HDR، عکسبرداری پرتره و ضبط ویدیو های فول اچ دی با نرخ 30 فریم در هر ثانیه پشتیبانی به عمل می‌آورد. در سمت دیگر دوربین سلفی گوشی Mate 20 هوآوی از یک لنز 16 مگاپیکسلی واید تشکیل شده که از قابلیت HDR، عکسبرداری سلفی پرتره و ضبط ویدیو های فول اچ دی با نرخ 302 فریم در ثانیه پشتیبانی می‌کند. در مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی مشخص شد که دوربین سلفی هر دو گوشی واقعا از کیفیت خوبی برخوردار بوده و بدون تردید می‌توانند رضایت علاقمندان به عکسبرداری سلفی را جلب کنند. به عقیده ما از این نظر تقریبا در 70 درصد مواقع دوربین هوآوی Mate 20 بازده بهتری در مقایسه با OnePlus 6T دارد.

 

مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی : باتری و شارژدهی

هوآوی یک باتری لیتیوم پلیمری 4000 میلی آمپر ساعتی را برای گوشی Mate 20 در نظر گرفته و شرکت وان پلاس هم یک باتری لیتیوم پلیمری 3700 میلی آمپر ساعتی را در گوشی OnePlus 6T بکار برده است. در بررسی دو مقایسه این دو گوشی مشخص شد که کیفیت شارژدهی باتری هر دوی آن ها تقریبا وضعیت مشابهی دارد و یک کاربر معمولی با یک مرتبه شارژ دو اسمارتفون مذکور تقریبا 1.5 روز می‌تواند از آن ها استفاده کند. خوشبختانه هر دو گوشی نام برده شده از قابلیت شارژ سریع هم پشتیبانی می‌کنند تا نیاز نباشد زمان طولانی برای شارژ شدن باطری آن ها سپری گردد.

شارژر فابریک گوشی Mate 20 هوآوی 25 واتی است و شارژ اورجینال گوشی وان پلاس 6T هم 20 واتی خواهد بود. در مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی مشخص شد که باتری نماینده وان پلاس با شارژر اورجینال خودش حدودا ظرف 80 دقیقه فول شارژ می‌شود و باتری نماینده هوآوی هم در شرایط مشابه با شارژر اورجینالش حدودا در 90 دقیقه فول شارژ خواهد شد. پس دو گوشی نام برده شده از نظر قدرت شارژدهی باتری و همچنین سرعت شارژ مجدد آن وضعیت مشابهی دارند.

 

مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی

 

مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی : قیمت و ارزش خرید

اما قیمت دو گوشی Mate 20 هوآوی و وان پلاس 6T چطور است و کدامیک از آن ها می‌توانند ارزش خرید بیشتری داشته باشند؟ نسخه مجهز به رم 6 و حافظه داخلی 128 گیگابایتی گوشی OnePlus 6T هم اکنون (در زمان تدوین این مطلب) با قیمتی در حدود 11 میلیون تومان در بازار کشور به فروش می‌رسد. در سمت مقابل نسخه پایه گوشی میت 20 هوآوی که از رم 4 و حافظه داخلی 128 گیگابایتی بهره‌مند است هم قیمتی در حدود 11.7 میلیون تومان دارد. بنابراین دو گوشی از نظر قیمت تقریبا در یک رده طبقه‌بندی می‌شوند. اما کدامیک ارزش خرید بیشتری خواهند داشت؟

با توجه به اطلاعاتی که از مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی به دست آوردیم کاملا مشخص است که هر دو گوشی از محصولاتی هستند که ارزش خرید مطلوبی دارند و بدون شک خریداران هیچ یک از دو محصول مذکور از خریدشان پشیمان نخواهند شد. به عقیده ما ارزش خرید هر دو گوشی تقریبا در یک سطح است و اینکه کدامیک از این دو محصول گزینه خرید بهتری برای شماست، مسئله‌ای خواهد بود که بیشتر به سلیقه شخصی خودتان بستگی دارد.

نتیجه‌گیری

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 هوآوی (OnePlus 6T vs Huawei Mate 20) پرداختیم. بدون تردید دو گوشی مذکور در رده قیمتی خودشان از بهترین های بازار هستند و شما از خرید آن ها پشیمان نمی‌شوید. به عقیده ما ارزش خرید هر دو گوشی بالاست و شما باید با توجه به سلیقه شخصی خودتان یکی از آن دو را انتخاب کنید، چون اختلاف زیادی در کیفیت آن ها دیده نمی‌شود. با این حال نظر شخصی ما این است که به بهره‌مندی گوشی وان پلاس 6T از اسکنر داخل نمایشگر، تراشه مرکزی قدرتمندتر و رم با ظرفیت بیشتر می‌توانند این گوشی را به گزینه خرید بهتری در مقایسه با هوآوی Mate 20 تبدیل کند.



:: برچسب‌ها: مقایسه وان پلاس 6 تی با میت 20 , مقایسه وان پلاس 6T با Mate 20 , مقایسه OnePlus 6T با Mate 20 , مقایسه وان پلاس 6 تی با Mate 20 , مقایسه وان پلاس 6t با میت 20 , تکنولوژی ,
:: بازدید از این مطلب : 198
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 28 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : edbazar

با پیشرفت تکنولوژی و الکترونیکی شدن زندگی روزمره، احساس نیاز به اینترنت ثابت بیش از پیش به چشم می‌آمد. هزینه‌های بالای اینترنت دیتا در کنار حجم محدود آن‌ را می‌توان از جمله دلایلی دانست که امروزه در هر مکان قادر به مشاهده یک مودم اینترنت ثابت یا به عبارتی مودم ADSL هستیم. کمپانی TP-Link که همواره از پیشتازان تولید سخت افزار و تجهیزات شبکه بوده است در زمینه تولید مودم‌های ADSL/VDSL نیز بیکار ننشسته و محصولات متنوعی را در این زمینه تولید و روانه بازار کرده است. مودم TP-LINK Archer VR600 را می‌توان از پرطرفدارترین محصولات این کمپانی دانست که در بین کاربران ایرانی نیز از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است. پشتیبانی از 4 پورت Lan) RJ-45) در کنار توانایی اشتراک اینترنت بی‌سیم (Wireless) و پشتیبانی از پورت USB جهت استفاده از دانگل‌‌های اینترنت مختلف سبب شده تا مودم TP-LINK Archer VR600 به یک محصول همه چیز تمام تبدیل شود. در ادامه‌یِ نقد و بررسی همه جانبه مودم تی پی لینک Archer VR600، با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

نقد و بررسی مودم TP-LINK Archer VR600 : معرفی اجمالی

 

نقد و بررسی مودم TP-LINK Archer VR600

 

شاید امروزه کمتر کسی باشد که با کمپانی نام آشنای چینی یعنی تی پی لینک (TP-Link) آشنایی نداشته باشد. کمپانی TP-Link در سال 1996 پایه گذاری شد و پس از گذشت کمتر از 25 سال توانست به سومین برند برتر تولیدکننده تجهیزات شبکه تبدیل شود. مودم TP-LINK Archer VR600 یکی از محبوب ترین محصولات این شرکت بوده که در این نقد سعی شده به نحو احسن مورد بررسی قرار گیرد. پشتیبانی از تمامی اینترنت‌های ارائه شده در کشور ایران را می‌توان مهم ترین دلیل فروش بالای این محصول در کشور ما دانست. مودم تی پی لینک  Archer VR600 از کلاس‌های ارتباطی ADSL، VDSL و اینترنت خطوط فیبر نوری به طور تمام و کمال پشتیبانی می‌کند. کیفیت بالای ارتباط در کنار سیگنال‌های قوی این مودم سبب شده تا شاهد هیچ گونه قطعی اینترنتِ ناشی از مودم نباشیم. پشتیبانی ازفرکانس کاری 5 مگاهرتز در کنار پورت WAN نیز بخشی دیگر از ویژگی‌های کاربردی این مودم بوده؛ که در ادامه به طور مفصل مورد بحث قرار گرفته است.

 

نقد و بررسی مودم TP-LINK Archer VR600 : طراحی ظاهری

 

نقد و بررسی مودم TP-LINK Archer VR600

 

از آنجایی که برای دریافت سیگنال بهتر، مودم باید در محلی در میان خانه باشد؛ طراحی آن دارای اهمیت است. مودم TP-LINK Archer VR600 در ابعادی معادل 216x164x37 میلی متر طراحی شده و تنها با رنگ مشکی در دسترس علاقه مندان قرار گرفته است. در نمای روبه‌رو شاهد طراحی شبکه‌ای به کار رفته در مودم تی پی لینک Archer VR600 هستیم؛ که به شدت مستعد جذب گرد و غبار است. چراغ‌های اعلان (Notification) نیز در همین قسمت و به صورت عمودی قرار گرفته‌اند. در سمت چپ مودم TP-LINK Archer VR600، شاهد کلیه کلیدهای عملگر مودم هستیم که رابط کاربری دستگاه را تشکیل می‌دهند. کلیدها به ترتیب عبارتند از :

  • کلید روشن/خاموش مودم
  • کلید Reset که به علت اهمیت بالای آن و جلوگیری از لمس اتفاقی به صورت داخلی طراحی شده و برای فشردن آن باید از سوزن استفاده کنید.
  • کلید WPS که به کلید اتصال سریع معروف است ولی از نظر امنیتی اصلا قابل تایید نیست و پیشنهاد می‌شود که همواره خاموش باشد.
  • و در نهایت کلید روشن/خاموش ارتباط WiFi، که به واسطه آن می‌توان اتصال بی‌سیم را متصل و یا قطع کرد.

 

مودم TP-LINK Archer VR600 به 3 آنتن خارجی مجهز شده که سبب می‌شود قدرت ارسال سیگنال بسیار بالایی داشته باشد و کاربر از نظر قدرت سیگنال هیچگاه دچار مشکل نخواهد شد. لازم به ذکر است که آنتن‌های مودم TP-LINK Archer VR600 از قابلیت تعویض برخوردار هستند و به راحتی می‌توانید آن‌ها را تعویض و یا جدا نمایید.

در قسمت پشتی این مودم نیز پورت‌های دستگاه قرار گرفته که در ادامه به طور کامل راجع به آن‌ها توضیح خواهیم داد.

 

نقد و بررسی مودم TP-LINK Archer VR600 : ویژگی‌های سخت افزاری و ارتباطی

 

نقد و بررسی مودم TP-LINK Archer VR600

 

مهم ترین مسئله برای کاربران حرفه‌ای شامل سخت افزار و توانایی‌های ارتباطی مودم می‌باشد. همان طور که در ابتدا اشاره کردیم؛ مودم TP-LINK Archer VR600 یک مودم عادی نیست و در حقیقت یک مودم روتر است که ما برای راحتی بیشتر، از همان اصطلاح عامیانه مودم برای اشاره به آن استفاده می‌کنیم. در ابتدا بهتر است بدانید که مودم تی پی لینک Archer VR600 از کلاس‌های ارتباطی ADSL2، ADSL2+، VDSL، VDSL2 و اینترنت فیبرنوری با کلاس‌های FTTN، FTTB، FTTP و FTTH پشتیبانی می‌کند. اگر از کلاس‌های ارتباطی اطلاعی ندارید مشکلی نیست؛ چراکه به زبان ساده این مودم از کلیه ارتباطات اینترنتی موجود در ایران اعم از اینترنت ADSL و اینترنت فیبر نوری پشتیبانی خواهد کرد.

این مودم تی پی لینک علاوه بر فرکانس 2.4 گیگاهرتز، از فرکانس 5 گیگاهرتز نیز پشتیبانی می‌کند که سرعت انتقال برای فرکانس 2.4 گیگاهرتز برابر با 300 مگابایت بر ثانیه بوده و این مقدار در فرکانس 5 گیگاهرتز به 1300 مگابایت بر ثانیه افزایش می‌یابد.

در رابطه با ارتباط وایفای (WiFi) مودم TP-LINK Archer VR600، نکته خاصی مشاهده نمی‌شود و کمپانی TP-link به استفاده از امکانات همیشگی بسنده کرده است.

 

نقد و بررسی مودم TP-LINK Archer VR600 : پورت‌های کاربردی

 

نقد و بررسی مودم TP-LINK Archer VR600

 

قسمت پشتی مودم TP-LINK Archer VR600 محل قرارگیری کلیه پورت‌های ورودی و خروجی این محصول است. فارغ از ارتباطات وایرلس، کلیه روابط مودم TP-LINK Archer VR600 با شبکه مجاورش از طریق این پورت‌ها صورت خواهد گرفت. پورت‌های به کار رفته در مودم تی پی لینک Archer VR600 به ترتیب از چپ به راست عبارتند از :

پورت RJ-11 یا DSL : این پورت، ارتباط مودم با شبکه خارجی (ارائه دهنده اینترنت) را مهیا می‌سازد. پس از خرید و فعالسازی طرح اینترنتی خود، با اتصال مودم TP-LINK Archer VR600 به ورودی تلفن و گاها اتصالات ماهواره‌ای می‌توانید به منبع داده متصل شده و از ارتباط اینترنتی برخوردار شوید.

پورت USB 2.0 : پورت USB کاربردهای گوناگونی در هنگام اتصال به مودم خواهد داشت، که ما در پایین به سه مورد از آن‌ها اشاره کرده‌ایم.

  • آپدیت و به روزرسانی منوی BIOS و محیط نرم افزاری مودم
  • اشتراک فایل‌های موجود بر روی فلش USB با شبکه محلی
  • اتصال دانگل اینترنت دیتا و به اشتراک گذاری آن از طریق ارتباط بی‌سیم (Wireless)

 

پورت‌های RJ-45 یا LAN : در قسمت پشتی مودم TP-LINK Archer VR600 با 4 پورت LAN روبه‌رو هستیم که ارتباطات مودم با شبکه محلی (Local) را فراهم می‌سازند. ساده ترین مثال استفاده از پورت LAN، استفاده از این پورت به منظور اشتراک اینترنت با سیستم‌های رومیزی و یا دستگاه‌های کارتخوان می‌باشد. نکته‌ای که در این بخش حائز اهمیت است؛ این است که پورت آخر همان پورت WAN به کار رفته در مودم تی پی لینک Archer VR600 می‌باشد که به صورت مشترک در کنار سایر پورت‌های LAN قرار گرفته است.

ورودی نیرو یا Power : همان طور که مشخص است؛ این پورت وظیفه تامین انرژی مصرفی مودم TP-LINK Archer VR600 را بر عهده دارد. آداپتور مورد استفاده برای این مودم از نوع 12V/2A می‌باشد.

 

نتیجه نهایی :

 

نقد و بررسی مودم TP-LINK Archer VR600

 

مودم TP-LINK Archer VR600 را می‌توان یکی از بهترین مودم‌روترهای موجود در بازار دانست که از کلیه کلاس‌های ارتباطی موجود در ایران همچون ADSL، VDSL و همچنین اینترنت فیبر نوری پشتیبانی می‌کند. قیمت مودم تی پی لینک Archer VR600 در کنار ویژگی‌هایی همچون طراحی زیبا، پشتیبانی از فرکانس 5 گیگاهرتز و همچنین دارا بودن پورت WAN سبب شده تا این مودم از ارزش خرید بسیار بالایی برخوردار باشد. اگر به دنبال انتخاب یک مودم سریع، با کیفیت و بروز هستید؛ خرید مودم TP-LINK Archer VR600 می‌تواند بهترین انتخاب برای جای گرفتن در سبد خرید شما باشد.

اگر بنا به هر دلیلی احساس می‌کنید که این مودم نیازهای شما را برطرف نخواهد کرد؛ به شما پیشنهاد می‌کنم که با مراجعه به لیست مودم‌‌ها نسبت به مقایسه و بررسی سایر محصولات موجود در این لیست اقدام نمایید. همکاران ما به صورت 24/7 آماده پاسخگویی به سوالات شما کاربران عزیز هستند.

 

نقاط قوت : 

  • پشتیبانی از اینترنت فیبر نوری و اینترنت VDSL
  • پشتیبانی از فرکانس 5 گیگاهرتز
  • برخورداری از آنتن‌های قابل تعویض
  • بهره مندی از پورت WAN

 

نقاط ضعف :

  • طراحی نامناسب
  • مشترک بودن پورت WAN با LAN


:: برچسب‌ها: نقد و بررسی مودم TP-LINK Archer VR600 , قیمت مودم TP-LINK Archer VR600 , TP-LINK Archer VR600 , خرید مودم TP LINK Archer VR600 ,
:: بازدید از این مطلب : 147
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 25 ارديبهشت 1399 | نظرات ()
نوشته شده توسط : edbazar

برخی کاربران بعد از فکتوری ریست کردن گوشی اپل خود یا آیپدشان با صفحه‌ای تحت عنوان Activate iPhone یا Activation Lock (اکتیویشن لاک) رو به رو می‌شوند که به آن اصطلاحا قفل آیکلود هم می‌گوییم. اما چطور می‌توان از شر این صفحه خلاص شد؟ اصلا چرا این قفل عجیب نمایان می‌شود و چطور می‌توان از ایجاد آن جلوگیری کرد؟ با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

آشنایی با قابلیت Activation Lock | قفل آیکلود

قبل از هر چیز بهتر است کمی در مورد ماهیت اکتیویشن لاک در گوشی های اپل صحبت کنیم که منجر می‌شود صفحه یا پیغام Activate iPhone بعد از فکتوری ریست نمایان گردد. اکتیویشن لاک در واقع یک قابلیت امنیتی است که با فعال بودن اپل آیدی (Apple ID) و قابلیت Find My iPhone در گوشی یا تبلت اپل نمایان می‌شود. برای آشنایی بیشتر با قابلیت فایند مای آیفون می‌توانید به مطالعه مقاله "قابلیت Find My iPhone چیست و چگونه از آن استفاده کنیم؟" بپردازید.

هر زمان یک آیفون یا آیپد ضمن فعال بودن قابلیت مذکور ب شکل مشکوکی فکتوری ریست شود یا کاربر اصلی آن از طریق قابلیت نام برده شده و از راه دور دستگاه را فکتوری ریست کند، صفحه Activation Lock نمایان می‌شود. این صفحه در برخی مواقع با عنوان Activate iPhone هم نمایان خواهد شد. در این شرایط فردی که گوشی یا تبلت اپل در اختیار وی قرار دارد تا قبل از وارد کردن مشخصات اپل آیدی که در دستگاه فعال بوده و لاگین کردن در آن، قادر به استفاده از گوشی نخواهد بود.

 

عبور از پیغام Activate iPhone یا قفل آیکلود | Activation Lock

 

قابلیت نام برده شده در واقع یک قابلیت امنیتی است، اما چطور به امنیت دستگاه کمک می‌کند؟ همانطور که می‌دانید Apple ID هر آیفون یا آیپد نقش شناسنامه آن را ایفاء می‌کند و هر کاربر گوشی اپل باید یک اپل آیدی اختصاصی داشته باشد و آن را در آیفون و آیپدهایش فعال کند. اگر شما هم از کاربران گجت های الکترونیکی شرکت اپل هستید حتما یک اپل آیدی اختصاصی در تبلت یا آیفونتان فعال کرده‌اید. اگر فکتوری ریستی توسط شما در گوشی انجام شود و پیغام Activate iPhone یا قفل آیکلود نمایان گردد، طبیعتا به سادگی می‌توانید مشخصات اپل آیدی خود را وارد کنید و از این صفحه عبور نمایید، اما اگر گوشی شما بنا به هر دلیل مثل به سرقت رفتن توسط فرد ناشناسی فکتوری ریست شود چطور؟ در این شرایط سارق قادر به عبور از Activation Lock نخواهد بود چون به جزئیات اپل آیدی شما دسترسی ندارد. بدین ترتیب وی عملا نمی‌تواند از گوشی شما استفاده کند.

پس حالا به طور کامل می‌دانید که قابلیت اکتیویشن لاک یا همان قفل آیکلود با چه هدفی ارائه شده و تحت چه شرایطی پیغام Activate iPhone مربوط به آن نمایان می‌شود. در ادامه بیشتر در مورد جزئیات این قابلیت صحبت می‌کنیم و نحوه غیر فعال سازی آن و همچنین روش های عبور از پیغام Activate iPhone را هم برایتان شرح می‌دهیم. در ضمن مشخص می‌کنیم که قفل آیکلود یا همان اکتیویشن لاک در چه شرایطی قابل از بین بردن خواهد بود و تحت چه شرایطی امکان از بین بردن آن وجود ندارد! بنابراین اگر می‌خواهید کاملا با تمام موارد مرتبط با Activation Lock آیفون آشنا شوید، تا انتهای این مطلب با فروشگاه اینترنتی هدف همراه باشید.

 

فعال یا غیر فعالسازی قفل آیکلود | پیغام Activate iPhone

شما به عنوان صاحب اصلی آیفون یا آیپد اپل این امکان را دارید که قابلیت امنیتی Activation Lock را در گوشی فعال یا غیرفعال کنید. در صورتی که این قابلیت غیر فعال شود، طبیعتا هر فرد و کاربری قادر خواهد بود که بعد از فکتوری ریست آیفون یا آیپد شما مثل یک گوشی نو از آن استفاده کند. پس اگر سارقی گوشی آیفون یا تبلت آیپد شما را به سرقت ببرد، عملا خیلی ساده می‌تواند آن را فکتوری ریست کردن و از دستگاه استفاده کند یا حتی آن را به فروش برساند. مراحلی که باید برای غیرفعالسازی این قابلیت طی شوند به شرح زیر هستند:

 

عبور از پیغام Activate iPhone یا قفل آیکلود | Activation Lock

 

  • در آیفون به بخش Settings بروید.
  • نام پروفایل خودتان که در بخش فوقانی این قسمت واقع شده را لمس کنید.
  • گزینه Find My iPhone را انتخاب کنید.
  • اسلایدر کنار این گزینه را غیر فعال نمایید.

نکته: در صورت نیاز باید مشخصات اپل آیدی خودتان و رمز عبور آن یا پین کد آیفون را وارد نمایید تا قابلیت Find My iPhone در گوشی غیر فعال شود. ضمنا در نسخه های قبل تر از iOS 13 باید مسیر Settings > Profile (Apple ID) > iCloud را طی کنید و سپس گزینه Find My iPhone را غیر فعال نمایید.

 

عبور از پیغام Activate iPhone یا قفل آیکلود | Activation Lock

 

  • حالا وارد سایت آیکلود شوید و با وارد کردن مشخصات اپل آیدی فعال در آیفون خود لاگین نمایید.
  • گزینه Find My iPhone یا Find My Device را انتخاب کنید.
  • آیفونی که می‌خواهید قابلیت Activation Lock در آن غیر فعال باشد را انتخاب نمایید.
  • روی گزینه Remove From Account کلیک کنید تا آیکلود و اکانت شما روی آیفون مورد نظر غیر فعال شود.

به همین سادگی دیگر پیغام Activate iPhone تحت هیچ شرایطی روی آیفون یا آیپدی که فکتوری ریست شود نمایان نخواهد شد. اگر تمایل به فعالسازی مجدد این قابلیت داشتید کافیست مسیر Settings > Profile (Apple ID) را طی کرده و گزینه Find My iPhone را در این بخش فعال کنید. اگر از نسخه های قبل تر از iOS 13 استفاده می‌کنید لازم است بعد از مراجعه به بخش پروفایل اپل آیدی خود گزینه iCloud را انتخاب کرده و سپس اسلایدر کنار گزینه Find My iPhone را فعال کنید.

 

ایجاد پیغام Activate iPhone در گوشی که گم شده است!

شما به عنوان صاحب اصلی آیفون یا آیپد می‌توانید در شرایط خاص مثل زمان هایی که گوشی موبایلتان گم شده یا دزدیده شده است، قفل آیکلود یا همان Activation Lock را در دستگاه فعال کنید. در این شرایط فردی که موبایل شما را پیدا کرده یا به سرقت برده است عملا تا قبل از ارائه مشخصات اپل آیدی قادر به استفاده از آن نخواهد بود. دقت داشته باشید که با انجام این کار دو اتفاق زیر رخ می‌دهد:

  • تمام اطلاعات شما از روی گوشی حذف می‌شوند و دستگاه فکتوری ریست خواهد شد.
  • گوشی به هیچ عنوان نمی‌تواند برای برقراری تماس یا حتی ارسال پیامک مورد استفاده قرار گیرد و عملا ارتباط شما با یابند یا سارق دستگاه به طور کامل قطع می‌شود.

با توجه به موارد فوق توصیه داریم فقط در شرایطی قابلیت Activation Lock را به طور دستی در موبایل اپل خود فعال کنید که مطمئن هستید راهی برای باز پس گرفتن دستگاه وجود ندارد و ممکن است اطلاعات حیاتی و شخصی شما در آن مورد سوء استفاده قرار گیرند. برای فعالسازی قابلیت مذکور از راه دور و نمایش پیغام Activate iPhone روی صفحه موبایل گم شده خودتان کافیست مراحل زیر را طی کنید:

 

عبور از پیغام Activate iPhone یا قفل آیکلود | Activation Lock

 

  • با یک کامپیوتر، تبلت یا موبایل وارد سایت آیکلود شوید.
  • مشخصات اپل آیدی که در آیفون گم یا ربوده شده شما فعال است را وارد کنید.
  • به قسمت Find My iPhone بروید.
  • آیفون مورد نظر را از لیست دستگاه های در دسترس انتخاب کنید.
  • روی گزینه Erase iPhone کلیک نمایید.
  • فکتوری ریست شدن دستگاه را تایید کنید.

بدین ترتیب گوشی اپل شما با دستوری که از راه دور صادر کردید به طور خودکار ریست فکتوری خواهد شد و وقتی مجددا روشن شود پیغام Activate iPhone یا قفل آیکلود که به آن Activation Lock هم گفته می‌‌شود روی صفحه گوشی نمایان می‌گردد و عملا سارق یا فردی که گوشی شما را پیدا کرده نمی‌تواند از آن استفاده کند.

 

عبور از پیغام Activate iPhone یا قفل آیکلود Activation Lock

اما قفل آیکلود یا همان Activation Lock همیشه تحت شرایطی که گوشی دزدیده شده باشد نمایان نمی‌گردد و در برخی مواقع ممکن است یک کاربر معمولی بنا به دلایل مختلف با این مشکل رو به رو شود. در این شرایط تکلیف چیست؟ آیا راهی برای عبور از پیغام Activate iPhone و قفل اکتیویشن لاک اپل وجود دارد؟ در صورتی که با این صفحه مواجه شده باشید سه راه حل مختلف پیش رویتان قرار خواهند داشت که بنا به شرایط می‌توانید از آن ها استفاده کنید. این سه راه حل به شرحی هستند که در ادامه توضیح می‌دهیم.

 

راه حل اول: وارد کردن اطلاعات اپل آیدی

راه حل اول و ساده پیش رویتان این است که مشخصات اپل آیدی که قبل از فکتوری ریست در گوشی فعال بوده را وارد کنید. اگر آیفون برای خودتان است و اپل آیدی شخصی خودتان در آن فعال بوده باشد، به راحتی می‌توانید با وارد کردن جزئیات Apple ID از قفل آیکلود و پیغام Activate iPhone عبور کنید. اما متاسفانه همیشه اینطور نیست و این احتمال دارد کاربری گوشی آیفون را به عنوان یک گوشی دست دوم از فرد دیگری خریداری کرده باشد و فروشنده Apple ID و قفل آیکلود را هم با روشی که قبلا شرح دادیم در گوشی غیر فعال نکرده باشد. در این شرایط اگر خریدار یا همان کاربر جدید گوشی آیفون را فکتوری ریست کند با قفل آیکلود یا همان صفحه اکتیویشن لاک رو به رو می‌شود.

 

عبور از پیغام Activate iPhone یا قفل آیکلود | Activation Lock

 

اگر با این شرایط رو به رو هستید، بهترین گزینه این است که با فروشنده گوشی تماس بگیرید و از روی بخواهید که ایمیل و رمز اپل آیدی خودش را ارائه کند تا شما از Activation Lock گوشی عبور کنید. همچنین وی باید با طی کردن مراحلی که قبلا شرح دادیم وارد پنل کاربری آیکلود خودش شود و اتصال گوشی شما به اکانت آیکلود خود را غیر فعال کند. توصیه داریم شما هم بعد از عبور از پیغام Activate iPhone اپل آیدی فعال در موبایلتان را غیر فعال کرده و یک اپل آیدی شخصی را در آن فعال نمایید که به مشخصات آن دسترسی داشته باشید. بنابراین وارد کردن اطلاعات اپل آیدی که در گوشی فعال بودن راحت ترین و بهترین را برای عبور از پیغام Activate iPhone یا قفل آیکلود خواهد بود.

 

راه حل دوم: استفاده از خدمات سایت های واسط

برخی از سایت های واسط وجود دارند که می‌توانند با استفاده از ترفند های خاصی با تیم پشتیبانی اپل مکاتبه داشته باشند و مشکل اکتیویشن لاک آیفون یا آیپد ها را برطرف سازند. عموما سرویس دهندگان این چنینی هزینه نسبتا بالایی را در ازای از بین بردن قفل آیکلود یا همان Activation Lock از متقاضی دریافت می‌کنند. ضمنا شرایط سرویس اغلب آن ها به گونه‌ایست که اگر گوشی آیفون مورد نظر به عنوان یک گوشی سرقتی و دزدی در سرورهای اپل معرفی شده باشد، عملا قفل گشایی از آن را انجام نمی‌دهند.

 

عبور از پیغام Activate iPhone یا قفل آیکلود | Activation Lock

 

برای اینکه بفهمید آیا گوشی آیفون شما به عنوان یک گوشی سرقتی در سرور اپل گزارش شده یا نه کافیست به پیغامی که در صفحه Activate iPhone نمایان می‌شود دقت کنید. در صورتی که این پیغام مشابه دو عکس سمت راست و وسط باشد، امکان قفل گشایی از آیفون و عبور از اکتیویشن لاک وجود ندارد چون گوشی در دیتابیس اپل به عنوان یک گوشی سرقتی معرفی شده و فقط صاحب اصلی آن با وارد کردن مشخصات Apple ID قادر به از میان برداشتن قفل آیکلود دستگاه خواهد بود. اما اگر پیغام مورد نظر مشابه عکس سمت چپ باشد، این سرویس دهندگان واسط ضمن مکاتبه با اپل عبور از پیغام Activate iPhone یا قفل آیکلود را ممکن می‌سازند. پس راه حل دوم این است که از سرویس دهندگان واسطی کمک بگیرید که عبور زا قفل آیکلود را ممکن می‌سازند.

 

راه حل سوم: استفاده از نرم افزار های واسط

بنا به گزارش برخی کاربران نرم افزار هایی وجود دارد که امکان از بین بردن و عبور از پیغام Activate iPhone یا همان قفل آیکلود را فراهم می‌سازند. یکی از پرطرفدارترین این نرم افزارها، برنامه iMyFone iBypasser است که البته ما موفقیت آن را تضمین نمی‌کنیم و ظاهرا فقط در برخی مواقع می‌تواند مشکل نام برده شده را رفع کند. ضمن اینکه طبق بررسی صورت گرفته با این نرم افزار هم نمی‌توانید در شرایطی که آیفون به عنوان یک آیفون سرقتی گزارش شده از قفل آیکلود عبور کنید. نحوه استفاده از این ابزار واسط بسیار ساده است و بکارگیری آن شامل چند مرحله کوتاه می‌شود.

 

عبور از پیغام Activate iPhone یا قفل آیکلود | Activation Lock

 

ابتدا برنامه را از سایت رسمی شرکت سازنده و با کلیک بر روی این قسمت دانلود کرده و روی کامپیوتر خود نصب کنید. سپس آن را اجرا نمایید و آیفون یا آیپدتان را با کابل مناسب به آن وصل کنید. سپس مراحل ساده‌ای که باید برای عبور از Activation Lock در نرم افزار طی شوند را انجام دهید و منتظر بمانید تا نتیجه نمایان شود. عموما باز کردن قفل آیکلود توسط برنامه iMyFone iBypaaser چیزی در حدود 30 دقیقه طول می‌کشد. مجددا تاکید می‌کنیم که این برنامه شانس موفقیت خیلی بالایی ندارد و فقط در برخی مواقع ممکن است منجر به دور زدن قفل آیکلود و از بین بردن Activation Lock شود.

 

نکات مهم در خرید و فروش آیفون و آیپد دست دوم

اگر می‌خواهید یک آیفون یا آیپد دست دوم را خریداری کنید یا حتی قرار است آیفون یا آیپدتان را به عنوان دستگاه دست دوم به فروش برسانید حتما به یک سری نکات خاص توجه داشته باشید تا از نمایان شدن پیغام Activate iPhone یا قفل آیکلود جلوگیری شود. مهمترین این نکات به شرح زیر هستند:

  • حتما از غیر فعل بودن قابلیت Find My iPhone در دستگاه اطمینان حاصل کنید. نحوه غیر فعالسازی این قابلیت در بخش های قبلی شرح داده شد.
  • حتما اپل آیدی قبلی فعال در دستگاه را غیر فعال نمایید و مشخصات اپل آیدی جدید خودتان که هیچ فرد دیگری به آن دسترسی ندارد را در آیفون یا آیپد وارد کنید.
  • بهتر است فروشنده با مراجعه به پنل کاربر آیکلود خود و انتخاب گزینه Remove from Account، آیپد یا آیفونی که فروخته می‌شود را کاملا از اکانت خودش حذف نماید.
  • حتما قبل از فروش و واگذاری گوشی به شخص دیگر یا خرید آن از فکتوری ریست شدن دستگاه اطمینان حاصل کنید.

با توجه به نکات فوق می‌توانید در خرید فروش آیفون های دست دون از مواجه شدن با صفحه Activation Lock و مشکلات مربوط به آن جلوگیری نمایید. دقت داشته باشید که اگر به این موضوع توجه نشود و آیفون سرقتی به شما فروخته شود، علاوه بر اینکه یک آیفون دزدی خریداری کرده‌اید عملا امکان استفاده از آن را هم بعد از فعال شدن قفل آیکلود نخواهید داشت.

 

نتیجه‌گیری

همانطور که مشاهده کردید در این مقاله به طور جامع در رابطه با پیغام Activate iPhone یا قفل آیکلود در آیفون و آیپد های اپل صحبت کردیم که اصطلاحا به آن اکتیویشن لاک (Activation Lock) هم گفته می‌شود. اگر با این قفل و پیغام مواجه شدید بهترین راه این است که مشخصات اپل آیدی مورد نیاز را وارد کنید و از قفل مذکور عبور نمایید. اگر بنا به هر دلیل قادر به انجام این کار نیستید باید از سرویس سایت های واسطی که باز کردن قفل آیکلود را ارائه می‌دهند استفاده نمایید.



:: برچسب‌ها: اکتیویشن لاک آیفون , Activation Lock آیفون , Activate iPhone آیفون , قفل آیکلود آیفون ,
:: بازدید از این مطلب : 129
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 24 ارديبهشت 1399 | نظرات ()